Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

GA VAN WOW
NAAR WOOOWW
GRATIS UPGRADE NAAR ASTRA ST

Astra Sports Tourer

GRATIS UPGRADE NAAR DE ASTRA SPORTS TOURER ELECTRIC
RIJD NU EEN SPORTS TOURER VOOR DE PRIJS VAN EEN HATCHBACK

Ga van wow naar woooooow! Ontvang nu een exclusieve gratis upgrade voor uw Opel Astra Electric naar de ruimere en krachtigere Opel Astra Sports Tourer Electric. Dat betekent meer ruimte, meer power, meer comfort, meer stijl én meer avontuur. En dat alles zonder extra kosten! Wees er snel bij, want deze actie is alleen geldig van 18 maart tot 19 mei.

Vanaf € 40.749 rijklaar of € 603/mnd*

tot 413 km WLTP*
actieradius*

30 min
snelladen van 20 naar 80%

115 kW (156 PK)
totaal vermogen

.

Astra Electric

Vanaf € 40.749 rijklaar of € 603/mnd*

Maak kennis met de schoonste Astra die we ooit hebben gebouwd. Ontdek alle bijzondere details van zijn moderne hightech design en ervaar de bevrijdende kracht van zijn 100% elektrische aandrijflijn.

Bespaar nu € 1.500

Astra Sports Tourer Electric

Vanaf € 40.749 rijklaar of € 603/mnd*

100% Astra Sports Tourer. 100% elektrisch. Ervaar opvallend en modern design, innovatieve hightech en veelzijdige ruimtelijkheid - nu met de kracht van elektrisch rijden. Maak kennis met de nieuwe Opel Astra Sports Tourer Electric.

Kies uw favoriete kleur

De Astra Sports Tourer is beschikbaar in verschillende kleuren.
Voor welke kleur gaat u? Stel nu uw nieuwe Astra Sports Tourer samen.

Welke uitvoering past bij u?

De nieuwe Astra Sports Tourer is verkrijgbaar in meerdere varianten

Maak kennis met de schoonste Astra die we ooit hebben gebouwd. Ontdek alle bijzondere details van zijn moderne hightech design en ervaar de bevrijdende kracht van zijn 100% elektrische aandrijflijn.

De Opel Astra Hybrid tilt het concept van efficiëntie naar een hoger niveau dankzij milde hybride technologie. Met zijn geïntegreerde elektrische ondersteuning tijdens acceleratie en het vermogen om energie terug te winnen bij het afremmen is het een milieuvriendelijkere optie.

De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie.

Maak plaats voor een nieuwe generatie; de Opel Astra. Een veelgeprezen compacte auto die gewaardeerd wordt om zijn dynamische rijgedrag, ruime interieur en geavanceerde technologische features.

Wacht niet te lang!

Wacht niet te lang en grijp die gratis upgrade ter waarde van maar liefst € 1.500! Ervaar de voordelen van de Opel Astra Sports Tourer Electric zelf en maak een proefrit bij uw dichtstbijzijnde vestiging of vraag direct een offerte aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

*Prijzen incl. BTW op basis van Opel Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 72 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Kijk voor alle voorwaarden op privatelease.opel.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.