Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Opel Grandland Electric

klaar voor de toekomst

100% Elektrisch

Opel Grandland Electric

Dé 100% Elektrische SUV

Bent u op zoek naar een SUV die alles heeft? Dan is de nieuwe Opel Grandland Electric dé perfecte keuze voor u. Met zijn moderne design, innovatieve technologieën en krachtige aandrijflijn is deze auto klaar voor elk avontuur. De Grandland Electric is een ware blikvanger op de weg. De strakke lijnen en moderne details geven de auto een dynamische en elegante uitstraling. De LED-koplampen en -achterlichten zorgen voor optimale zichtbaarheid, dag en nacht.

Stap in de Grandland Electric en ervaar een wereld van technologie. De auto is voorzien van diverse geavanceerde systemen die uw rijervaring optimaliseren. Denk aan automatische cruise control, Intelli-Lux Pixel LED-koplampen en een head-up display.

ONTDEK DE OPEL GRANDLAND HIGHLIGHTS

De Opel Grandland beschikt over diverse luxe uitrustingen en opties. Ontdek de highlights!

Modern interieur

Ontdek de moderne luxe met de Opel Grandland Electric. Het interieur is een omgeving van comfort en technologie, waar functionaliteit en design samenkomen. De blikvanger is ongetwijfeld het centraal geplaatste 16-inch display, perfect gericht op de bestuurder. Naast functionaliteit straalt dit een premium uitstraling uit. Ervaar de ergonomische perfectie van de AGR-stoelen, optioneel voorzien van massagefunctie en elektrisch verstelbare zijsteunen.

De Opel Grandland Electric is niet alleen ruim voor de bestuurder, maar biedt ook de passagiers achterin meer beenruimte dan zijn voorganger. Dit maakt van elke rit een comfortabele beleving.

Innovatief infotainment

De geheel nieuwe Opel Grandland Electric tilt infotainment naar een hoger niveau. Met het intuïtieve touchscreen display en compatibiliteit met Apple CarPlay® en Android Auto™ bedient u alles met ongekende precisie. Dankzij de geïntegreerde navigatie met realtime updates en de geconnecteerde diensten van Opel Connect® blijft u altijd verbonden en op de hoogte. Ervaar ongekende rijervaringen met de innovatieve technologieën van de Opel Grandland Electric.

Vernieuwde Opel Vizor

Kenmerkend voor de nieuwe Opel Grandland is zijn 3D Vizor familiegezicht met in het midden het verlichte Blitz-logo, de Intelli-Lux Pixel HD-koplamptechnologie met meer dan 50.000 individuele verlichtingselementen en de permanent verlichte Opel-belettering aan de achterzijde. Dit geeft de Opel Grandland Electric een stoere en futuristische uitstraling. 

Opel Grandland Electric

Ontdek de voordelen van groen

De Opel Grandland is gebaseerd op het STLA Medium-platform van Stellantis, dat in de basis is ontwikkeld voor volledig elektrische aandrijving. De SUV krijgt onder meer de beschikking over een zeer plat ontworpen batterijpakket met een capaciteit van 98 kWh, goed voor een actieradius tot zo’n 700 kilometer (WLTP). De Grandland Electric is de eerste 100% elektrische SUV van Opel in dit segment en belooft een ruime en comfortabele rijervaring.

Daarnaast zijn korte laadtijden mogelijk dankzij de DC-snel laadfunctie waarmee de batterij in slechts 26 minuten tot 80% is op te laden. 

Opladen gemakkelijker maken? Ontdek dan de Nefkens laadoplossing, zowel voor particuliere als zakelijke berijders hebben wij de beste laadoplossing.

Veelgestelde vragen over de Opel Grandland

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.