Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

STAP DIT JAAR NOG IN EEN NIEUWE

OPEL BEDRIJFSWAGEN

BESPAAR TOT RUIM € 20.000 BPM

Logistiek, transport, distributie? Krijg het voor elkaar! Met de nieuwe bedrijfswagens van Opel. Of u nu de voorkeur geeft aan een uiterst efficiënte verbrandingsmotor of een toekomstbestendige volledig elektrische aandrijving, u vindt altijd de perfecte oplossing voor uw professionele behoeften. En dat niet alleen! U bespaart alleen dit jaar nog tot wel € 20.000 BPM op een nieuwe bedrijfswagen. Bekijk ons aanbod en vind uw ideale bus!

WELKE UITVOERING PAST BIJ U?

Kies uw maat, uitvoering en model

COMBO

Rijd weg vanaf € 19.195
Ook beschikbaar als 100% elektrisch:
Combo Electric vanaf € 20.995

Robuust, praktisch en verbazingwekkend veelzijdig. De nieuwe Opel Combo combineert zuinige motoren van de nieuwste generatie en zeer veelzijdige opbergmogelijkheden om uw dagelijkse routine te ondersteunen. Dat maakt het de ideale zakenpartner.

VIVARO

Rijd weg vanaf € 26.800
Ook beschikbaar als 100% elektrisch:
Vivaro Electric vanaf € 38.400

Klaar de klus met de effectiviteit en efficiëntie van een pro. Flexibele stoelen en innovatieve connectiviteit dragen bij aan het comfort en gemak, terwijl het hoge laadvermogen optimaal bijdraagt aan de productiviteit. De nieuwe Vivaro is capabel, veelzijdig en daardoor de ideale keuze voor het MKB.

MOVANO

Rijd weg vanaf € 28.900
Ook beschikbaar als 100% elektrisch:
Movano Electric vanaf € 54.500

De nieuwe Movano beschikt over alle functionaliteit die u dagelijks nodig heeft en is gebouwd met de kwaliteit waar Opel bekend om staat. Met een nog groter laadvermogen, een vernieuwd ontwerp en verbeterde rijhulpsystemen is deze bedrijfswagen het perfecte Duitse gereedschap voor elke transporttaak.

DIRECT RIJDEN MET EXTRA VOORDEEL?

Tijdelijk bieden we aantrekkelijke kortingen aan op onze voorraad Opel Bedrijfswagens! Zo ontvang je een extra korting van € 2.000 op de Opel Vivaro Electric en een extra korting van € 1.000 op de Opel Combo Electric. En dat niet alleen, ook profiteer je van 0% financiering op onze voorraadmodellen. Hierdoor stap je zonder extra rentekosten in jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen!

Bekijk voorraadeast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.