Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Nieuwe Peugeot bedrijfswagens

Nieuwe Peugeot Partner, Expert & Boxer

Nieuwe Peugeot bedrijfswagens

Dit is de nieuwste generatie Peugeot bedrijfswagens. Maak kennis met de nieuwe Peugeot Partner, Peugeot Expert & Peugeot Boxer. Deze nieuwste generatie Peugeot bedrijfswagens geeft uw bedrijf een sterk imago en onderscheidt zich met een nieuw design. Daarnaast zijn deze nieuwe bedrijfswagens uitgerust met de nieuwste rijhulpsystemen. 

Of u nu kiest voor een model met een zuinige en efficiënte benzine- of dieselmotor of een elektrisch model met een actieradius tot 420 km (WLTP). Er is altijd een Peugeot bedrijfswagen die past bij uw onderneming. 

De nieuwe Peugeot bedrijfswagenfamilie

Nieuwe Peugeot Partner - vanaf € 18.900,-

De nieuwe Peugeot Partner is op alle fronten vernieuwd. Zo heeft deze compacte bedrijfswagen een nieuw ontworpen voorzijde, een vernieuwd interieur en een multimediasysteem met een 10-inch touchscreen.

Nieuwe Peugeot Expert - vanaf € 26.300,-

De nieuwe Peugeot Expert draagt ook het nieuwe familiegezicht van de Peugeot bedrijfswagens. Met de optionele LED-verlichting komt het design nog beter tot zijn recht. Verschillende veiligheids- en assistentiesystemen zijn aan de standaarduitrusting toegevoegd. Hiermee voldoet de nieuwe Expert aan de nieuwste veiligheidseisen.

Nieuwe Peugeot Boxer - vanaf € 29.300,-

De nieuwe Peugeot Boxer is voorzien van een nieuwe grille en leverbaar met een volledig digitaal instrumentarium. Met zestien beschikbare rijhulpsystemen is de nieuwe Boxer een van de meest geavanceerde bedrijfswagens in zijn segment.

Toekomstbestendig? 

Ga voor een elektrische bus

Per 1 januari 2025 mogen steden er voor kiezen om een zero-emissie zone in te stellen, waarmee het zomaar zo kan zijn dat u niet langer meer met uw diesel- of benzine bedrijfsbus bij uw klant kan komen. Met de nieuwe E-Partner, E-Expert en E-Boxer is dit geen enkel probleem, u rijd namelijk met 0 uitstoot, zonder zorgen, de stadskern in. 

Met een actieradius tussen de 330 km en 420 km* (WLTP) zijn de nieuwe elektrische bussen van Peugeot uitermate geschikt voor elke klus. Opladen is geen enkel probleem, binnen 30 min is het namelijk mogelijk uw bus op te laden tot wel 80%* via een snelader (>100kW). Daarnaast bieden wij met onze Nefkens laadoplossingen, elke ondernemer, klein of groot, de ideale laadoplossing. 

*verschilt per model

SEBA (Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's)

2024 is het laatste jaar met beschikbare SEBA (Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's).

Maak er nu nog gebruik van om extra voordelig een elektrische bedrijfswagen aan te schaffen!