Eurorepar Car Service bij Nefkens

werkplaats

Nefkens biedt u de meest gunstig geprijsde Eurorepar autoservice aan. Met de Eurorepar Car Service bij Nefkens kunt u lokaal, vertrouwd én voordelig gebruik maken van het vakmanschap van onze monteurs. Dit betekent dat u voor een budgetprijs bij ons aan het juiste adres bent voor onder andere APK, reparatie of een onderhoudsbeurt.

Bij Nefkens ontvangt u altijd een digitaal overzicht en voorzien wij u van duidelijkheid, voor een betaalbare prijs.

Onze monteurs zijn echte vakmensen die getraind zijn om onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken. Heeft u bijvoorbeeld een (tweede) auto van een ander merk? Dan kan dit allemaal naar dezelfde garage gebracht worden! Onze vertrouwde gezichten staan hier voor u klaar.

Wilt u bij Nefkens uw APK, onderhoudsbeurt of reparatie laten uitvoeren? Maak dan snel uw afspraak en we helpen u graag verder op weg!


Maak een werkplaatsafspraak

Nefkens-Utrecht-werkplaats-Eurorepar


Altijd bij u in de buurt

De Eurorepar Car Service bieden wij aan op verschillende Nefkens vestigingen in Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

VestigingContactVestigingsgegevensMaak hier uw afspraak
Nefkens Oirschot 0499 - 75 37 10 Klik hierMaak afspraak
Nefkens Den Bosch 073 - 621 91 04 Klik hierMaak afspraak
Nefkens Amersfoort 033 - 820 02 80 Klik hierMaak afspraak
Nefkens Visser Nijkerk 033 - 245 42 24 Klik hierMaak afspraak
Nefkens Assen 0592 - 37 71 77 Klik hierMaak afspraak

Voordelen Eurorepar Car Service

Wilt u profiteren van de beste kwaliteit services voor de beste prijs? Kies dan voor Eurorepar! Hiermee bent u zeker van:

  • 24 maanden garantie op Eurorepar onderdelen
  • Betrouwbaar advies van gekwalificeerde autospecialisten
  • Meest voordelige prijs
  • Transparantie over alle werkzaamheden
  • Internationaal netwerk voor service aan uw auto


Maak uw afspraak

werkplaats tilburg

Eurorepar Basisbeurt

Bent u wel eens met de auto gestrand? Heel vervelend! U kunt dat (en onnodige reparatiekosten) voorkomen door uw auto goed te laten onderhouden.

Speciaal voor alle automerken (behalve Peugeot en Citroën) bieden wij de Eurorepar Basisbeurt aan. Uw auto wordt uitvoerig gecontroleerd op 28 belangrijke punten. Tijdens de basisbeurt verversen wij ook de olie en het oliefilter. De Eurorepar Basisbeurt is beschikbaar vanaf €119,-.Voorkom dure reparaties met de Eurorepar Basisbeurt
Eurorepar Car Services

U kunt bij onze Eurorepar Car Service terecht voor al uw gewenste diensten en u bent zeker van een tweejarige garantie op alle Eurorepar onderdelen en montage. Denkt u hierbij aan:

APK, onderhoud, reparatie, airco, remmen, distributieriem, accu, uitlaat, banden en oliecontrole.

Is uw auto toe aan APK? Bij Nefkens gebeurt dat door een APK-keurmeester. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, kunnen wij direct alle nodige werkzaamheden uitvoeren, en zullen wij uw auto gratis herkeuren.

Wat is APK?

werkplaats amersfoort

Alle merken

Eurorepar biedt service voor alle merken. Dit zijn onder andere:

Fiat, Volkwagen, Seat, Skoda, Renault, Ford, Toyota, Kia en Suzuki.

Dit betekent dat wij naast de Nefkens merken (Peugeot, Citroën, Opel & DS) andere merken auto's van onze diensten voorzien. Zo kunt u voor al uw onderhoud, reparatie of APK terecht bij hetzelfde vertrouwde adres!


Meer lezen over onderhoud bij Nefkens