Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Opel Combo Life Electric

Ruim en toch compact

100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 39.434
Bijtelling16%

Opel Combo Life Electric

Geef jezelf de ruimte

De Opel Combo Life Electric is een 100% elektrische MPV met een stoere en praktische uitstraling. De strakke lijnen en moderne details geven de auto een eigentijdse look. De grille is voorzien van het vernieuwde Opel-logo. De LED-koplampen zorgen voor een optimale zichtbaarheid in alle weersomstandigheden.

De Combo Life Electric is leverbaar in twee lengtes: de Combo Life Electric L1 en de Combo Life Electric L2. De Combo Life L1 biedt ruimte aan 5 personen, terwijl de Combo Life L2 7 zitplaatsen heeft. Beide modellen hebben een riante bagageruimte, die met neerklapbare stoelen nog verder vergroot kan worden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze 100% elektrische Opel Combo Life Electric? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. 

Extra ruim interieur

De Opel Combo Life Electric is een compact van buiten, maar voelt ongelofelijk ruim van binnen. Een van de redenen hiervoor is het panoramadak met elektrische zonwering. Het praktische karakter van de Opel Combo Life komt ook tot uiting in de 27 opbergruimtes verdeeld over het interieur met een gecombineerde inhoud van 186 liter. Wat betreft bagageruimte biedt de Combo Life nog meer mogelijkheden dankzij het laadvolume variërend van 775 tot 4.000 liter, afhankelijk van de lengtevariant en stoelconfiguratie. 

De mogelijkheid om spullen in te laden via de separaat te openen achterruit en de neerklapbare rugleuning van de passagiersstoel vergroten de praktische bruikbaarheid van de auto.

Opel Combo Life Electric

Stoere alleskunner maakt elektrisch rijden gemakkelijk

De 100% elektrische Opel Combo Life Electric heeft een 50 kWh accupakket en een 100 kW sterke elektromotor die 136 pk levert. Met de nieuwe Opel Combo Life Electric rijdt u maar liefst 330 km (WLTP) op een volle accu. Met de Opel Combo Life Electric wordt elektrisch rijden makkelijk en compromisloos. Zo beschikt de elektrische Combo Life, net als onze overige elektrische modellen, over een boordlader die snelladen tot wel 100 kW per uur mogelijk maakt. En met de specifieke connectiviteitsdiensten bied dit model de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg. 

Het thuisladen van de Combo Life Electric is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Opel Combo Life Electric

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij jou past.