Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Opel Grandland

Zelfverzekerd en grensverleggend

Benzine, diesel en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 38.999
Private lease vanaf€ 599 p/m
Bijtelling22%

Opel Grandland

Rij uw dagelijkse ritten 100% elektrisch

De Opel Grandland is de opvolger van de Opel Grandland X: een crossover die zich onderscheidt van de rest. Met zijn  pure design blaast de Grandland iedereen omver. Hij maakt een sportieve en krachtige indruk en straalt een en al kracht uit. Stel hem helemaal samen zoals u het wilt en ga op avontuur met deze stoere blikvanger. Met 3 beschikbare modellen, 3 verschillende aandrijflijnen en 5 unieke carrosseriekleuren kunt u elke kant op. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze robuuste en krachtige Opel Grandland? Kom dan snel langs bij een van onze Nefkens Opel vestigingen en ervaar 'm zelf!

Opel Grandland

Heel Holland elektrisch

In de Opel Grandland Plug-in Hybrid ontdekt u een compleet nieuwe manier van rijden door de combinatie van kracht en snelheid. Dankzij de 1.6 benzinemotor in combinatie met een krachtige elektrische aandrijving is er altijd geruisloos en schokvrij ruim voldoende vermogen beschikbaar. Met de Grandland Plug-in Hybrid rijdt u maar liefst 56 km (WLTP) 100% elektrisch. U kunt dus zonder uitstoot uw woon-werk verkeer afleggen. Daarnaast zijn de kosten per kilometer vaak ook nog eens voordeliger. 

Het thuisladen van de Opel Grandland Plug-in Hybrid is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Opel Grandland

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.