Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Citroën C5 Aircross SUV

Karaktervol en veelzijdig

Benzine, diesel en plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 37.900
Private lease vanaf€ 690 p/m
Bijtelling22%

Citroën C5 Aircross SUV

Onze comfortabele SUV

Het design van de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV valt direct op door zijn onderscheidende en vooral stijlvolle voorkomen. Hij is voorzien van het nieuwe V-vormige LED-lichtsignatuur vóór met een bijzonder 3D-effect en vertegenwoordigt daarmee de nieuwe Citroën-identiteit.

Door verschillende nieuwe designelementen is de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV een stuk dynamischer en moderner geworden. Zo heeft C5 Aircross SUV nieuwe, gepolijste 18 inch velgen met een grafisch design, glanzend zwarte buitenspiegelkappen, zwarte dakrails en vernieuwende elementen van de Color Packs op de Airbumps.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV? Neem dan direct contact met ons op of kom lang is één van onze vestigingen.
 

Citroën C5 Aircross SUV

Voordelig elektrisch rijden

In de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid ervaart u het comfort van Citroën op een compleet ander niveau. Dankzij het 13,2 kWh accupakket rijdt u tot wel 55 km (WLTP) 100% elektrisch tot een maximale snelheid van 135 km/h. Met de Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid kunt u in alle milieuzones komen en rijdt u op een geruisloze en CO2-loze manier van A naar B. Daarnaast zijn de kosten per kilometer stukken lager dan die van de benzinevariant.

Veelgestelde vragen over Citroën C5 Aircross SUV?

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.