Opel Corsa Electric

100% Elektrisch

Tijdelijk nog met € 2950,- overheidssubsidie

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 34.999
Private lease vanaf€ 499 p/m
Bijtelling16%

Opel Corsa Electric 

Klaar voor de toekomst

De 100% elektrische Opel Corsa Electric is de innovatieve stadsauto voor iedereen. Je herkent hem aan het Opel Vizor: Geïnspireerd op het beschermende vizier van een integraalhelm wordt het familiegezicht gekenmerkt door de grille, het merklogo en de koplampen die op vloeiende wijze in één module zijn samengebracht.

De Opel Corsa Electric is leverbaar met keuze uit twee 100% elektrische aandrijflijnen waarmee een actieradius tot ruim 400 kilometer mogelijk is. Duurzaamheid, comfort en directe koppel komen bij elkaar en geven u een compleet unieke rijervaring. De beste manier om dat te ervaren is tijdens een uitgebreide proefrit.

Opel Corsa Electric

Heel Holland elektrisch

Rij de toekomst in met de milieuvriendelijke en opwindende elektrische auto's van Nefkens Opel. Met de Opel Corsa Electric wordt elektrisch rijden makkelijk en compromisloos. Zo beschikt de Corsa Electric, net als onze overige elektrische modellen, over een boordlader die snelladen tot wel 100 kW per uur mogelijk maakt. En met de specifieke connectiviteitsdiensten biedt dit model de mogelijkheid om bijvoorbeeld laadsessies op afstand te regelen of een navigatieroute te berekenen op basis van de beschikbare acculading en laadpunten onderweg.
 
Het thuisladen van de Opel Corsa Electric is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox in ons assortiment.

Veelgestelde vragen over de Opel Corsa Electric

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.