Opel Mokka Electric

100% Elektrisch

Maak elektrisch rijden makkelijk

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 39.749€ 36.999
Private lease vanaf€ 569 p/m€ 489 p/m
Bijtelling16%

Opel Mokka Electric

Tijdelijk met € 2950,- subsidie

Met de nieuwe Opel Mokka Electric zet u een mooie stap in de toekomst. De succesvolle combinatie van een strakke vormgeving en robuuste technologie zullen al uw verwachtingen overtreffen. En dan zijn we nog niet eens over het ruime en verbluffende interieur begonnen! De nieuwe Opel Mokka is compact en dynamisch, wat zorgt voor een nieuwe belevenis van pure en uitdagende rijdynamiek. Met keuze uit wel 5 uitvoeringen stelt u helemaal zelf de Mokka samen die bij u past.

De 100% elektrische Opel Mokka Electric geeft u de vrijheid zorgeloos lange stukken te rijden zonder tussentijds bij te laden. En als u nu kiest voor deze elektrische uitvoering dan komt u direct in aanmerking voor de overheid subsidie van €2950,-. Des te meer een reden om de overstap nu te maken!

Bent u er klaar voor om de Opel Mokka Electric zelf te ervaren? Dankzij het vermogen van 100 kW/136 pk en het altijd beschikbare koppel van 260 Nm is de rijsensatie ongekend. De beste manier om dit te ervaren is tijdens een proefrit bij een van onze Nefkens vestigingen. 

Rijke Uitrusting

Afhankelijk van de uitvoering is de Opel Mokka Electric standaard of optioneel voorzien van praktische en comfortabele opties.

Ruim en functioneel

Of u nu op en neer rijdt naar uw werk of op vakantie gaat met het hele gezin: Met zijn ruime interieur en ingenieuze functies is de Mokka Electric overal op voorbereid.

Connected navigatie

Met Connected Services kunt u uw navigatiesysteem optimaliseren met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles.

Verwarmde stoelen

Verwarmde stoelen zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen ook voor een langere actieradius doordat het interieur minder verwarmd hoeft te worden. Met de voorverwarming is bevroren ramen krabben verleden tijd. Nóg een voordeel van elektrisch rijden.

Opel Mokka Electric

Een schokvrije, stille en soepele rij-ervaring

De elektrische aandrijving zorgt voor een schokvrije, stille en soepele rijervaring. Daarnaast heeft deze uitvoering geen CO2 uitstoot tijdens het rijden. Door de lagere kosten voor onderhoud, brandstof en bijtelling (voor de zakelijke rijder) bespaart u geld. De Mokka Electric beschikt, net als onze overige elektrische modellen, over een boordlader die snelladen tot wel 100 kW per uur mogelijk maakt. Daarmee is binnen 30 minuten de tractie batterij tot wel 80% opgeladen. Op een volle accu kunt u circa 340 kilometer rijden.

Het thuisladen van de elektrische Mokka is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij altijd de beste wallbox. 

Nog niet klaar voor Elektrisch rijden? Bekijk hier de normale Opel Mokka.

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka Electric

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.