Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Citroën ë-C4 X

Uniek en elegant

100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 38.505
Private lease vanaf€ 549 p/m
Bijtelling16%

Citroën Ë-C4 X

Een nieuw gezicht

De nieuwe Citroën ë-C4 X is een nieuw gezicht in de Nefkens Citroën familie. Het unieke design combineert het uitdagende silhouet met de uitdagende looks van een crossover. Zijn persoonlijkheid komt naar voren door de vlak liggende motorkap met zijn brede schouders. De bekende verchroomde chevrons lopen naadloos over in de koplampen. Met de Citroën-LED Vision-technologie benadrukt de voorzijde het karakter van dit nieuwe model. Wat het meest opvalt aan deze fastback-crossover, ten opzichte van de Citroën (ë)C4 is de achterzijde. Door de nieuwe dynamisch gevormde achterzijde heeft de Citroën ë-C4 X een eigen karakter gekregen.

De Citroën ë-C4 X is leverbaar met een 100% elektrische aandrijflijn. Duurzaamheid, comfort en directe koppel komen bij elkaar en geven u een compleet unieke rijervaring. En met een bruikbare bagageruimte van maar liefst 510 liter neemt u alles mee op reis. 

Opladen is gemakkelijk geregeld, zo is het mogelijk uw nieuwe ë-C4 X op te laden tot wel 80% binnen 30 minuten (via een openbaar laadpunt van 100kW). Op zoek naar nog meer gemakt? Ontdek onze Nefkens laadoplossingen, voor zowel particuliere, als zakelijke rijders hebben wij de beste wallbox beschikbaar. 

Toch liever benzine? Ontdek de Citroën C4 X!

Citroën Ë-C4 X

Stijlvol interieur

In de comfortabele Citroën ë-C4 X rijdt u, dankzij het Citroën Advanced Comfort, extra comfortabel en ontspannen naar uw bestemming. De voorstoelen zijn voorzien van een speciale schuimvulling. Deze 15 millimeter dikke laag verbeterd de ondersteuning en verhoogd het zitcomfort. Door de speciale "Progressive Hydraulic Cushions"-vering in de ë-C4 X ervaart u een ander niveau van comfort. Dit, door Citroën ontworpen veringsysteem, zorgt ervoor dat de schokken van het wegdek extra goed worden opgevangen.
 

Veelgestelde vragen over Citroën ë-C4 X?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.