Nieuw: de hybride Opel Grandland GSE met 300 pk

De kracht van hybride

De hybride Opel Grandland GSE is het topmodel van de nieuwe Opel Grandland 2022. De afkorting GSE staat voor ‘Grand Sport Electric’ en zegt iets over de verbluffende prestaties van het model die dit label mag dragen.

De Opel Grandland GSE is de nieuwste toevoeging aan de hybride SUV lijn van Opel. Deze nieuwe uitvoering is uitgerust met een plug-in hybride aandrijflijn en wordt vierwiel aangedreven. Een krachtige turbomotor in combinatie met twee elektromotoren zorgen samen voor een vermogen van maar liefst 300 pk. Hierdoor is de Opel Grandland GSE geschikt voor iedereen die de perfecte balans zoekt tussen vermogen en efficiëntie.

Dit nieuwe topmodel van Opel beschikt namelijk over de beste sporttuningtechnologie dat Opel te bieden heeft. De schokdempers in combinatie met een nieuwe generatie vering bieden ultieme controle in bochten op hoge snelheid. Het versterkte sportchassis biedt de Opel Grandland GSE een rijervaring van een hoog niveau.

hybride-opel-grandland-gse-nieuws-elektrisch

​​

100% elektrisch bereik

Door de efficiënte elektromotoren heeft de Opel Grandland GSE een volledig elektrisch rijbereik van maar liefst 56 kilometer (WLTP). Dit betekent dat u voor de kortere afstanden kunt vertrouwen op de elektrische aandrijving. Dankzij de kenmerkende eigenschappen van een elektrische auto rijdt u in alle comfort en op een duurzame manier naar uw bestemming. En bovendien bespaart u daarmee op brandstofkosten. Is de accu leeg? Geen probleem, dankzij de plug-in hybride aandrijving kunt u deze makkelijk opladen via een wallbox of laadpaal.

Sportief van buiten én binnen

Binnenin biedt de Opel Grandland GSE een zee van ruimte. Dankzij het strakke, pure en krachtige design van het interieur straalt de Grandland GSE dezelfde kracht uit als vanaf de buitenkant. De ergonomische sportstoelen bieden zowel comfort als controle tijdens het comfortabel cruisen tot de ritten met de meest sportieve handelingen. 

hybride-opel-grandland-gse-nieuws-krachtig-interieur

​​

De Opel Astra Sports Tourer GSE

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer is er ook in een GSE uitvoering te verkrijgen. Hiermee tilt Opel de Astra Sports Tourer naar een hoger niveau. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken, een vermogen van 225 pk en een plug-in hybride aandrijflijn maakt dit een echte alleskunner.