Nieuw: Opel Astra Electric & Opel Astra Sports Tourer Electric

De 100% elektrische Opel Astra

De Opel Astra is al ruim dertig jaar een favoriete auto en nu ook kersverse winnaar van het ‘Gouden Stuurwiel 2022’. Vanaf april kunt u de volledig elektrische Opel Astra Electric samenstellen. De elektrische Opel Astra Sports Tourer Electric kunt u in het najaar van 2023 samenstellen. Dit betekent uw welbekende en geliefde auto, maar dan 100% elektrisch! Daarnaast is de Astra Sport Tourer Electric ook de eerste elektrische stationwagen van een Duitse autofabrikant. Echte pioniers dus!

Zowel de Astra als de Astra Sports Tourer zullen volgend jaar naast de huidige benzine-, diesel- en plug-in hybrid modellen ook beschikbaar zijn met een accupakket van 54 kWh capaciteit. Hiermee bezorgt de Astra Electric een actieradius tot wel 416 kilometer (WLTP). Door de efficiënte constructie van de batterij bedraagt het gemiddelde energieverbruik slechts 12,7 kWh/100 km en is de auto dus goed inzetbaar voor langere afstanden. Al helemaal door het vermogen tot 100 kW, waarmee de batterij binnen 30 minuten weer tot wel 80% opgeladen is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de 100% elektrische Opel Astra & Astra Sports Tourer? Neemt u dan snel contact met ons op en houdt onze website goed in de gaten.


Contact

Opel Astra Electric


Benieuwd naar de nieuwe Opel Astra?

Nieuwe Opel Astra
Opel Astra
Nieuwe Opel Astra Sports Tourer
Opel Astra Sports Tourer


Opel Astra Electric achterkant

Elektrisch rijden in de Opel Astra of Astra Sports Tourer

Rijden in de Astra Electric betekent dat u als bestuurder voorop staat. Er is overal aan gedacht. Het batterijpakket van de Astra Electric is gemonteerd in de bodem van de auto, waardoor er geen zit- en bagageruimte verloren gaat. Deze lage positie zorgt tegelijkertijd ook voor extra stabiele en veilige ligging op de weg.

De ergonomische sportstoelen zijn AGR gecertificeerd*, volledig verstelbaar naar uw wensen en bieden een uitzonderlijk niveau van zitcomfort. Om aan de algehele beleving in de Opel Astra Electric bij te dragen bevat de auto ook een volledig digitale instrumentenpaneel en talrijke assistentiesystemen.

Bestuurders hebben keuze uit drie verschillende rijmodi: Eco, Normal en Sport. Zo kunt u optimaal gebruik maken van het energieverbruik en het rijkarakter afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.

Wilt u meer informatie over elektrisch rijden? Neem dan snel contact met ons op of klik op de onderstaande button. U kunt natuurlijk ook gerust langskomen in één van onze vestigingen.

*Het AGR-label (Aktion Gesunder Rücken e.V.) waarborgt de gezondheid van de rug. Dit certificaat betekent dat de stoelen zowel comfort als goede ondersteuning garanderen.


Alles over elektrisch rijden
Opel Astra Electric voorkant
Opel Astra Electric (+ Sports Tourer)
Opel Astra Electric achterkant
Opel Astra Electric bovenaf