Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Citroën C3

Vrolijk en compact

Benzine en diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 18.400€ 17.990
Private lease vanaf€ 327 p/m€ 299 p/m
Financieren vanaf€ 299 p/m
Bijtelling22%

Citroën C3

De Citroën C3 staat bekend om zijn unieke design en karaktervolle uitstraling. De vormgeving van de C3 valt op door zijn hoge en charismatische voorkant en zijn uitgesproken vormgeving. De Citroën C3 maakt met zijn nieuwe voorkant een begin aan een nieuw stilistisch tijdperk binnen het productaanbod van Citroën. Al zijn persoonlijkheden en specificaties maken de Citroen een verfrissende, moderne en trendy auto.

 

Veelgestelde vragen over de Citroën C3

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.