Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Citroën C3

Vrolijk en compact

Benzine en diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 18.400€ 17.990
Private lease vanaf€ 327 p/m€ 299 p/m
Financieren vanaf€ 299 p/m
Bijtelling22%

Citroën C3

De Citroën C3 kenmerkt zich door zijn karaktervolle en een uniek nieuw design die als het ‘nieuwe gezicht’ van Citroën gepresenteerd wordt. Wat direct opvalt aan de C3 is de opvallende vormgeving met een hoge en charismatische voorkant en uitgesproken welvingen. Met zijn nieuwe voorkant luidt de Citroën C3 een nieuwe stilistisch tijdperk in binnen het gamma van Citroën. De excentrieke vormen en de unieke grafische signatuur maken de Citroën C3 een verfrissende, moderne en trendy auto.

Citroën C3

De Citroën C3 is een auto die een krachtig en energiek voorkomen geeft. Hij onderscheidt zich door zijn AIRBUMPS® en de nieuwe Advanced Comfort Seats. De comfortabele nieuwe Advanced Comfort Seats zorgen al bij het instappen van de Citroën C3 voor een comfortabel gevoel. 

Met de aangename en zachte stoelen zorgt de Citroën C3 voor een optimaal rijcomfort. De comfortabel uitziende en zittende stoelen en het glazen openschuifbare panoramadak zorgen daarnaast voor een casual en chique uitstraling.

Veelgestelde vragen over de Citroën C3

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.