Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Citroën ë-C3

Nieuw en duurzaam

100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 24.290
Private lease vanaf€ 339 p/m
Bijtelling16%

Citroën ë-C3

Nieuw en betaalbaar

De Citroën ë-C3 is op dit moment het nieuwste model van Citroën. Deze innovatieve en 100% elektrische Citroën biedt als eerst in zijn klasse het hoogste comfort. Met een compleet nieuw design, comfortabel interieur en indrukwekkende eigenschappen, is de Citroën ë-C3 alles wat u zoekt.

Het uiterlijk van de nieuwe Citroën ë-C3 is compleet vernieuwd. Zo heeft de ë-C3 door zijn geheel nieuwe voorkant, achterkant en logo's een moderne uitstraling gekregen. De nieuwe Citroën ë-C3 is ongeëvenaard comfortabel en heeft de Citroën Advanced Comfort seats en veersysteem. Dit zorgt voor een soepele en schokloze rijervaring.

Uniek: De Citroën ë-C3 is daarnaast het eerste 100% elektrische, in Europa geproduceerde, model onder de € 25.000,-

Toch liever benzine? Ontdek dan de nieuwe Citroën C3!

Een rijke Uitrusting

Ontdek hier de highlights van de nieuwe Citroën ë-C3.

Moderne cockpit

De Citroën ë-C3 is meer dan alleen een elektrische auto. Het is een comfortabele en stijlvolle auto met een moderne cockpit die is ontworpen om uw rijervaring te optimaliseren.

Het head-up display projecteert belangrijke informatie zoals snelheid, navigatie-instructies en rij-hulpsystemen in uw gezichtsveld, zodat u uw ogen op de weg kunt houden.

Het multifunctionele stuurwiel geeft u eenvoudig toegang tot de bediening van de audio, cruisecontrol en telefoon, terwijl de ergonomische stoelen en het royale interieur zorgen voor een comfortabele reis.

De Citroën ë-C3: modern, comfortabel en klaar voor de toekomst.

Naadloze connectiviteit

De vernieuwde ë-C3 maakt connectiviteit gemakkelijk. Dankzij diverse connectiviteit-systemen integreert de ë-C3  perfect met uw smartphone, waardoor u altijd en overal verbonden bent.

Met de MyCitroën app bedient u uw ë-C3 op afstand. U kunt de batterijstatus controleren, de laadtijden instellen en zelfs de klimaatregeling bedienen. De ë-C3 is ook uitgerust met Apple CarPlay™ en Android Auto™, zodat u uw favoriete apps kunt gebruiken terwijl u onderweg bent.

Dankzij de TomTom Traffic Live-services bent u altijd op de hoogte van de actuele verkeersinformatie. Zo kunt u files vermijden en komt u altijd op tijd op uw bestemming aan.

Comfortabel interieur

Altijd comfortabel op reis met de nieuwe Citroën ë-C3. De royale Advanced Comfort Seats® met extra vulling en speciale stof zorgen voor een ontspannen rit, ongeacht de bestemming. De stoelvulling is geïnspireerd op matrassen en bieden optimale ondersteuning. Daarnaast ervaart u ultieme rust met de akoestische voorruit die geluiden van buiten de auto dempt. De ë-C3 is ontworpen om u te omhullen in een omgeving van comfort en rust.

Met een riante kofferruimte van 310 liter, perfect voor weekendjes weg of de boodschappen, is de ë-C3 niet alleen comfortabel, maar ook praktisch.

Geniet van een comfortabele en praktische en comfortabele rijervaring in de Citroën ë-C3.

Citroën ë-C3

Maakt elektrisch rijden toegankelijk

De nieuwe en 100% elektrische Citroën ë-C3 is de start van een nieuw tijdperk van betaalbare en comfortabele mobiliteit. De Citroën ë-c3 is de comfortabelste auto in zijn klasse die beschikt over een 44 kWh accupakket met een actieradius tot 320 kilometer (WLTP). Daarbij biedt de nieuwe ë-C3 de snellaadfunctie waarmee de accu in 26 minuten tot 80% kan worden bijgeladen. Met de Citroën ë-C3 kunt u in aanmerking komen voor de overheidssubsidie van 2024. Hiermee profiteert u van € 2.950,- subsidie. 

Daarnaast laad u uw nieuwe Citroën ë-C3 gemakkelijk en voordelig op met onze Nefkens laadoplossingen. Zowel voor particuliere als voor zakelijke rijders hebben wij de voordeligste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Citroën ë-C3

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.