Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Citroën C4

Compacte berline | Assertief & Uniek

Benzine en elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 29.400
Private lease vanaf€ 564 p/m
Bijtelling22%

Citroën C4

Klaar voor de toekomst

Stijlvol, karakteristiek en elegant zijn eigenschappen die de nieuwe Citroën C4 goed omschrijven. Een nieuwe Citroën met het karakter van een SUV, een elegant uiterlijk en unieke details aan de voorzijde die hem het nieuwe gezicht van Citroën geven. Wat tijdens het rijden van deze nieuwe Citroën gelijk opvalt, is dat dit een berline is met karakter. De V-vormige LED-dagrijverlichting en de doorlopende “Doubles Chevrons” (logo op de neus) ziet u ook terug bij andere nieuwe modellen zoals de Citroën C3 Aircross en de nieuwe Citroën C5 X.


Bent u nieuwsgierig naar dit nieuwe model van Citroën? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.
 

Citroën C4

Exterieur

De Citroën C4 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en carrosseriekleuren. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen van de Citroën C4: Feel, Shine Pack Business, Feel Pack en Shine in combinatie met zuinige en krachtige benzinemotoren. Handgeschakeld, of met automaat.

Standaard is de nieuwe C4 voorzien van metallic lak in de volgende carrosseriekleuren: Iceland Blue, Caramel Brown, Platinium Grey, Steel Grey, Perla Nera Black, Polar White. Tegen een kleine meerprijs zijn ook de parelmoerkleuren Pearl White en Elixer Red leverbaar. 
 

Veelgestelde vragen over de Citroën C4

Overweegt u de aanschaf van een Citroën? Of zoekt u de antwoorden op vragen die u nog heeft? Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen. 

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.