Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Citroën ë-C3

Meest comfortabele auto 
in het B-segment

100% elektrisch

Kopen vanaf€ 24.290
Private lease vanaf€ 359 p/m
Bijtelling16%

Citroën ë-C3

Het eerste volledig elektrische, in Europa geproduceerde model voor een prijs onder de € 25.000,-

De Citroën ë-C3 is op dit moment het nieuwste model van Citroën. Deze innovatieve en 100% elektrische Citroën biedt als eerst in zijn klasse het hoogste comfort. Met een compleet nieuw design, comfortabel interieur en indrukwekkende eigenschappen, is de Citroën ë-C3 alles wat u zoekt.

Het uiterlijk van de nieuwe Citroën ë-C3 is compleet vernieuwd. Zo heeft de ë-C3 door zijn geheel nieuwe voorkant, achterkant en logo's een moderne uitstraling gekregen. De nieuwe Citroën ë-C3 is ongeëvenaard comfortabel en heeft de Citroën Advanced Comfort seats en veersysteem. Dit zorgt voor een soepele en schokloze rijervaring.

Een rijke Uitrusting

Ontdek hier de highlights van de nieuwe Citroën ë-C3.

Comfortabele stoelen

De Citroën ë-C3 geeft het gevoel als een vliegend tapijt dankzij de nieuwe ultiem comfortabele Advanced Comfort-stoelen. Het ruime interieur geeft u een gevoel als thuis.

Zorgeloos elektrisch rijden

Rijd tot wel 320 kilometer op een volle accu met de Citroën ë-C3. Dankzij snelladen is de accu binnen 26 minuten 80% bijgeladen.

Naadloze connectiviteit

Het centrale, ergonomisch ontworpen 10,25" kleurendisplay voorziet u van alle gemakken tijdens het rijden. Verbind uw telefoon voor een maximaal gebruiksgemak. De nieuwe C-Zen lounge geeft een nieuwe kijk op het traditionele dashboard.

Citroën ë-C3

Maakt elektrisch rijden toegankelijk

De nieuwe en 100% elektrische Citroën ë-C3 is de start van een nieuw tijdperk van betaalbare en comfortabele mobiliteit. De Citroën ë-c3 is de comfortabelste auto in zijn klasse die beschikt over een 44 kWh accupakket met een actieradius tot 320 kilometer (WLTP). Daarbij biedt de nieuwe ë-C3 de snellaadfunctie waarmee de accu in 26 minuten tot 80% kan worden bijgeladen. 

Met de Citroën ë-C3 kunt u in aanmerking komen voor de overheidssubsidie van 2023/2024. Hiermee profiteert u van € 2.950,- subsidie. 

Veelgestelde vragen over de Citroën ë-C3

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.