PEUGEOT

ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS

PROFITEER VAN VOORDEEL OPLOPEND TOT WEL € 2.000
EN 0% RENTE OP FINANCIAL LEASE

DE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS VAN PEUGEOT

Als u op zoek bent naar een bedrijfswagen die duurzaam, betrouwbaar en veelzijdig is, zijn de elektrische bedrijfswagens van Peugeot de ideale keuze. Nefkens biedt een uitgebreid assortiment aan 100% elektrische Peugeot bedrijfswagens, variërend van de compacte e-Partner tot de ruime e-Boxer. Met een elektrische bedrijfswagen van Peugeot profiteer u van diverse voordelen, waaronder een lage CO2-uitstoot en een gunstig brandstofverbruik. Daarnaast biedt de wagen een royaal rijbereik tot wel 400 km, een snel en eenvoudig oplaadproces en een comfortabele, stille rijervaring.

PROFITEER VAN VOORDEEL OPLOPEND TOT WEL € 2.000 OP ONZE ELEKTRISCHE BEDRIJFSWAGENS

Wilt u snel de weg op in een nieuwe Peugeot bedrijfswagen? Grijp nu uw kans met tot wel € 2.000 voorraadvoordeel op al onze elektrische bedrijfswagens op voorraad. Profiteer bovendien tijdelijk van 0% rente op een Financial Leaseovereenkomst met een looptijd tot 60 maanden.

Peugeot E-Partner

 • Financial lease tarief vanaf € 299 per maand
 • Elektrische motor 136 PK (100 kW)
 • 280 km rijbereik (WLTP)
 • 6 universele borgringen op de laadvloer
 • Laadvermogen tot 1.000 kg, effectief volume tot 4,4 m3
 • Volwaardige reservewiel ESP (ABS + EBA + ESC + ASR met ESC-remmersdruk + Hill Assist)

Peugeot E-Expert

 • Financial lease tarief vanaf € 329 per maand
 • Elektrische motor 136 PK (100 kW)
 • Tot 350 km rijbereik (WLTP)
 • Binnen 30 tot 45 minuten tot 80% opgeladen
 • Laadvermogen tot 1.263 kg, effectief volume tot 6,6 m3
 • Driver Fatigue Alert, Speed Limit en Tracing Assist

Peugeot E-Boxer

 • Elektrische motor 270 PK (200 kW)
 • Tot 420 km rijbereik (WLTP)
 • Binnen 55 tot 80% opgeladen
 • Laadvermogen tot 1.500 kg, effectief volume tot 17 m3
 • Adaptive Cruise Control met Stop & Go functie, Traffic Jam Assistant en Lane Centering Assistant

TOEGANG TOT ELKE EMISSIEVRIJE ZONE

De overheid stimuleert bedrijven en particulieren om voor voertuigen te kiezen die weinig of geen CO2 uitstoten, zodat de luchtkwaliteit in de steden verbetert. Vanaf 2025 zijn er zelfs zones waar alleen emissievrije voertuigen mogen rijden. Met een elektrische PEUGEOT heeft u nu én in de toekomst toegang tot elke emissievrije zone.

WANNEER KOMT U IN AANMERKING?

Als ondernemer kunt u subsidie aanvragen als u een volledig elektrische bedrijfswagen koopt die onder de N1- of N2-categorie valt en een maximaal gewicht heeft van 4.250 kilo. Daarnaast heeft de wagen een netto catalogusprijs (N1) of verkoopprijs (N2) van € 20.000 of meer en heeft hij in de N1-categorie een WLTP actieradius van minimaal 100 km. Het maakt voor de aanvraag niet uit of u de bedrijfswagen koopt of dat u kiest voor Financial Lease. Houd er wel rekening mee dat de auto minstens drie jaar op naam van de subsidieontvanger moet staan.

HET STIMULEREN VAN ELEKTRISCH RIJDEN.

Het stimuleren van elektrisch rijden. De overheid heeft speciaal voor ondernemers de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) in het leven geroepen. Met deze regeling wil de overheid investeringen in duurzame auto's aanmoedigen. Als u een elektrische bedrijfsauto aanschaft, kunt u profiteren van een MIA-korting van 27%, maar let op: deze korting geldt bij een instapwaarde van € 20.000.

Je kunt de aanvraag voor MIA indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

 

 

 

 

 

.

*Peugeot Financial Lease is een product van Stellantis Financial Services en wordt u aangeboden door Stellantis Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Meer info via zakelijkelease.peugeot.nl of bij uw verkooppunt. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Het rentetarief van 0% is uitsluitend van toepassing op Peugeot bedrijfswagens met modeljaar 2023 uit voorraad. Het maximaal te financieren bedrag is €  50.000. In de voorbeelden is uitgegaan van een restantbetaling. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig tot en met 31 maart 2024. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden

De subsidie voor emissieloze bedrijfswagens (SEBA) is maximaal 5000 euro en dient u zelf aan te vragen via https://www.rvo.nl. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Voorraadbonus tot maximaal 2000 euro op de Pre MCA modellen (voorgaande modeljaar).