Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Peugeot 3008 SUV

Allround bestseller

Benzine, diesel en hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 42.320
Private lease vanaf€ 703 p/m
Zakelijke lease vanaf€ 569 p/m
Financieren vanaf€ 459 p/m
Bijtelling22%

Peugeot 3008 SUV

Stijlvol en dynamisch

De nieuwe Peugeot 3008 SUV heeft een nog sterkere persoonlijkheid gekregen. De Full-LED koplampen met bochtverlichting en de LED dagrijverlichting in de vorm van hoektanden zijn kenmerkend voor de 3008 SUV en zijn Peugeot familie. Aan de binnenzijde verwelkomt de Peugeot 3008 u in een omgeving die in elk detail klasse en comfort uitstraalt. De nieuwste versie van de PEUGEOT i-Cockpit® staat daarbij garant voor een uiterst intuïtieve rijervaring. Naast een zuinige plug-in-hybride aandrijving is de Peugeot 3008 SUV ook verkrijgbaar met een diesel- en benzinemotor. De nieuwe Peugeot 3008 SUV werd eerder bekroond met de prestigieuze titel Auto van het Jaar 2017. Sluit u aan bij een grote groep tevreden klanten en maak nu een proefrit in deze allround bestseller SUV. 

Liever 100% elektrisch? Ontdek de nieuwe Peugeot E-3008.

Kiest u voor Allure of GT?

Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er ook verschillende opties voor u beschikbaar, met name op het gebied van design, maar ook op het gebied van technologieën.

Connectiviteit

Met Connected Services optimaliseert u uw navigatiesysteem met realtime verkeersinformatie en actuele meldingen over snelheidscontroles. Maar het is niet alleen een uitbreiding van het infotainmentscherm in de auto, u verwarm er ook uw Plug-in Hybride 3008 SUV mee op, laad op afstand, regel het onderhoud en nog veel meer.

MODERNE RIJHULPSYSTEMEN

Met de rijhulpsystemen verhoogt u het comfort en neemt uw veiligheid aanzienlijk toe. Met Peugeot Drive Assist Plus rijdt uw 3008 SUV bijvoorbeeld keurig tussen de wegbelijning en volgt hij uw voorligger. Met Active City Brake voorkomt uw 3008 SUV een aanrijding in druk stadsverkeer.

EERSTEKLAS COMFORT

Optioneel is het hoogwaardig afgewerkte interieur te voorzien van voorstoelen met verwarming. Verwarmde stoelen zijn niet alleen comfortabel, ze zorgen ook voor een langere actieradius doordat het interieur minder verwarmd hoeft te worden. Met de voorverwarming is bevroren ramen krabben verleden tijd. Nóg een voordeel van Plug-in Hybride rijden in de nieuwe Peugeot 3008 SUV.

Peugeot 3008 SUV Hybride

Verschillende aandrijfvormen

De Peugeot 3008 heeft twee Hybride aandrijfmogelijkheden: Een Mild-Hybrid en een Plug-in Hybrid. Ontdek welke het beste past bij u:

Hybrid

Met de Hybrid variant van de 1.2 PureTech motor beschikt u over een kleine elektromotor, accu pakket en automatische transmissie die de brandstofmotor ondersteunen. Hierdoor is het mogelijk korte afstanden tot 1 km, 100% elektrisch te rijden. Daarnaast beschikt u over een 10 tot 15% lagere C0-emissie en brandstofverbruik, heeft u de mogelijkheid energie terug te winnen bij afremmen en extra vermogen voor meer souplesse en kracht bij lage toerentallen en bij het wegrijden

Plug-in Hybrid 

Op zoek naar een zuinige manier van rijden, maar nog niet klaar voor 100% elektrisch? Kies dan voor de 180 pk Plug-in Hybride motor. Gekoppeld aan een automatische transmissie en een 13,2 kWh accupakket. Hiermee rijdt u tot 135 km/h volledig elektrisch rijden totdat de benzinemotor het overneemt. In de volledig elektrische rijstand is de actieradius 59 km (WLTP)

Het thuisladen van de Peugeot 3008 SUV Plug-in Hybrid is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Peugeot 3008 SUV

Hieronder beantwoorden we veelgestelde vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.