Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Ontdek de 

bedrijfsauto's 

van citroën

Profiteer nu van 0% 

Financial Lease

PROFITEER NU VAN 0% FINANCIAL LEASE

TIJDENS DE CITROËN BUSINESS DAYS

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw zakelijke auto gaat. Daarom zijn wij verheugd om u een exclusieve aanbieding te presenteren tijdens de Citroën Business Days: 0% rente bij Financial Lease op geselecteerde Citroën bedrijfswagens.

Financial Lease is een zakelijke overeenkomst waarbij u de leaseauto exclusief btw financiert, terwijl u zelf verantwoordelijk blijft voor alle auto-gerelateerde zaken, zoals wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp. Dit geeft u volledige controle over uw zakelijke wagenpark.

WAT KUNT U VERWACHTEN VAN DIT SPECIALE AANBOD?

0% Rente bij financial lease

CITROËN BERLINGO

Met zijn goed toegankelijke interieur en gemakkelijk te beladen laadruimte is de Citroën Berlingo Van voor elk gebruik geschikt. Ook volledig elektrisch beschikbaar, met een rijbereik tot 275 km.

Vanaf € 18.900 excl. BTW en BPM

Meer informatieeast

0% Rente bij financial lease

CITROËN JUMPY

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt de Citroën Jumpy gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Ook volledig elektrisch beschikbaar, met een rijbereik tot 330 km.

Vanaf € 26.300 excl. BTW en BPM

Meer informatieeast

0% Rente bij financial lease

CITROËN JUMPER

De Citroën Jumper is dé ideale bedrijfswagen voor elke proffesional en behoort qua laadruimte onbetwist tot de top zijn van segment. Ook volledig elektrisch beschikbaar, met een rijbereik tot 340 km.

Vanaf € 29.300 excl. BTW en BPM

Meer informatieeast

NIEUWE CITROËN BEDRIJFSWAGENS!

Herontdek ons ruime aanbod van bedrijfswagens, speciaal ontworpen voor professionals en aan te passen op iedere behoefte. Van de Berlingo tot de Jumper, in al onze bedrijfswagens geniet u van de voordelen van elektrisch rijden in combinatie met laadvolumes variërend van 400 liter tot 17 m3. Profiteer nu van onze speciale actie op de nieuwe bedrijfswagen range modeljaar 2024. Wanneer u nú een nieuw Financial Lease contract afsluit met een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden, betaalt u slechts 2,9% rente op uw financiering.