Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Citroën Ë-C3 Aircross

Comfortabel, stijlvol en modern

100% Elektrisch

Citroën Ë-C3 Aircross

Stoer en bomvol energie

De Citroën ë-C3 Aircross is een stoere, moderne, comfortabele en 100% elektrische SUV. Zijn nieuwe moderne design staat symbool voor de nieuwe merkidentiteit van Citroën. Het nieuwe Citroën logo vormt samen met het nieuwe lichtsignatuur met drie lichtsegmenten, de nieuwe frisse blik van de Citroën ë-C3 Aircross. Alle nieuwe elementen zorgen voor een stoer, sterk en avontuurlijk karakter.

Het interieur van de Citroën ë-C3 Aircross is opvallend ruim en biedt ruimte voor maximaal 7 personen. Door zijn lengte van maar liefst 4,39 meter hebben de inzittenden op de achterbank extra veel beenruimte om comfortabel te kunnen genieten van de reis. En door zijn hoge SUV-silhouet heeft de Citroën ë-C3 Aircross een comfortabele hoge instap.

Citroën Ë-C3 Aircross

Het comfort van elektrisch rijden

De Citroën ë-C3 Aircross heeft een actieradius van iets meer dan 400 kilometer en kan doormiddel van de snellaad-functie snelladen. Hierbij laadt hij elke 10 minuten 100 kilometer bij. Daarnaast kan de Citroën ë-C3 Aircross worden opgeladen via een wallbox en een stekker-lader. 

Daarnaast laad u uw nieuwe Citroën ë-C3 Aircross gemakkelijk en voordelig op met onze Nefkens laadoplossingen. Zowel voor particuliere als voor zakelijke rijders hebben wij de voordeligste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Citroën Ë-C3 Aircross

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.