Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Citroën Ë-Spacetourer

Voor optimaal persoonsvervoer

100% elektrisch

Kopen vanaf€ 57.608
Bijtelling16%

Citroën ë-Spacetourer

Ruim en comfortabel

De comfortabele en 100% elektrische Citroën ë-Spacetourer is een karaktervolle minibus die het leven op veel vlakken vergemakkelijkt. Kies uit twee lengtes, M: 4,95m en XL: 5,30m, die het best bij u past. De Citroën ë-Spacetourer biedt plek tot maximaal 9 personen. Deze personenbus biedt veelzijdigheid, een kleine draaicirkel en een uitstekende wegligging. Met zijn hoge voorzijde geeft de Citroën ë-Spacetourer een indrukwekkend en karakteristiek voorkomen.

Met zijn flexibele en comfortabele interieur past hij zich aan al uw wensen aan. Voor een zo groot mogelijke bagageruimte kunnen alle stoelen, inclusief die van de voorpassagiers, neerklappen. Wanneer de tweede en derde zitrij ingeklapt zijn, neemt de maximale inhoud bij de XL-uitvoering tot wel 4554 liter toe.

Ontdek de Citoën ë-Spacetourer UHighlights 

De Citroën ë-Spacetourer beschikt over diverse uitrustingen en opties. Ontdek hier de highights. 

MODERNE COCKPIT

Het strakke design is gecombineerd met functionaliteit. Slimme opbergmogelijkheden, een opklapbare werktafel en een verhoogde rijpositie zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Het nieuwe connected infotainmentsysteem houdt u verbonden en entertained, terwijl de 2 USB-aansluitingen uw apparaten altijd binnen handbereik houden.

Het 10-inch digitale instrumentenpaneel voorziet u in een helder overzicht van alle essentiële rij-informatie, inclusief uw resterende actieradius. Zo rijdt u met vertrouwen en focus op de weg. De Citroën ë-Spacetourer: een perfecte balans tussen comfort, technologie en efficiëntie.

Voldoende zitruimte

Met zijn ruime interieur biedt de ë-spacetourer een ongeëvenaard comfort voor zowel passagiers als chauffeur. Of u nu op zoek bent naar een taxi, shuttlebus, personeelsbus of gehandicaptenvervoer, de ë-Spacetourer is de perfecte oplossing.

Dankzij de flexibele indelingsmogelijkheden kunt u de ë-Spacetourer geheel naar uw wens aanpassen. Kies uit maximaal 9 zitplaatsen en geniet van een zee van beenruimte. De lage instap en de vlakke vloer zorgen voor een comfortabele in- en uitstap voor iedereen.

Extra opties, zoals het familiepakket, maken van de ë-Spacetourer een complete reisgenoot. Verwarmde voorstoelen, zonwering, klaptafels op de achterzijde van de voorstoelen en meer zorgen ervoor dat u en uw passagiers onderweg van alle gemakken voorzien zijn.

Modern infotainment

Geniet van uitgebreide connectiviteit via de gebruiksvriendelijke stuurbediening en geavanceerde stemherkenning.

Het 10-inch HD touchscreen biedt een helder beeld en intuïtieve bediening. Dankzij de draadloze mirror-functie koppelt u uw smartphone moeiteloos, zodat u uw favoriete apps en navigatie direct op het scherm kunt gebruiken door middel van Apple CarPlay en Android Auto.

Met Connected Navigation kiest u voor het geavanceerde TomTom 3D systeem met 'Over the air' updates. U heeft altijd de beschikking over de meest actuele kaartmateriaal, zodat u zorgeloos uw weg vindt.

Citroën ë-Spacetourer

100% elektrisch

Ruim, comfortabel en elektrisch: de Citroën ë-Spacetourer is de ideale minibus voor wie op zoek is naar een praktische en duurzame manier om met het hele gezin of team op pad te gaan. Met een actieradius tot 350 kilometer (WLTP) geniet u van zorgeloze ritten en dankzij de snelle oplaadtijd tot 80% in maximaal 45 minuten, bent u snel weer onderweg!

Het thuisladen van de Citroën ë-Spacetourer is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox.

Veelgestelde vragen over de Citroën ë-Spacetourer?

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.