Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Citroën ë-C4

Klaar voor de toekomst

100% elektrisch

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 37.830
Private lease vanaf€ 489 p/m
Bijtelling16%

Citroën Ë-C4

Assertief & uniek

Stijlvol, karakteristiek en elegant zijn eigenschappen die de elektrische Citroën ë-C4 goed omschrijven. Zijn persoonlijkheid komt naar voren door de vlak liggende motorkap met zijn brede schouders. De bekende verchroomde chevrons lopen naadloos over in de koplampen. Met de Citroën-LED Vision-technologie benadrukt de voorzijde het karakter van dit nieuwe model. 


De Citroën ë-C4 is leverbaar met keuze uit twee 100% elektrische aandrijflijnen waarmee een actieradius tot ruim 400 kilometer mogelijk is. Duurzaamheid, comfort en directe koppel komen bij elkaar en geven u een compleet unieke rijervaring. De beste manier om dat te ervaren is tijdens een uitgebreide proefrit. 

Citroën Ë-C4

Voordelig elektrisch rijden

De 100% elektrische Citroën ë-C4 is leverbaar met twee accupakketten en heeft afhankelijk van de uitvoering een elektromotor die 136 of 156 pk levert. Met de Citroën ë-C4 rijdt u maar liefst 402 km (WLTP) op een volle accu. Dankzij de snellaad mogelijkheid laadt u het accupakket in 30 minuten op van 10 tot 80% vol. Met de ë-C4 rijdt u op een duurzame manier naar uw bestemming. Daarnaast zijn de kosten per kilometer stukken vaak lager dan die van een auto met een verbrandingsmotor.
 

Veelgestelde vragen over de Citroën ë-C4

Elektrisch rijden kan veel vragen oproepen. De meest gestelde hebben we hieronder opgesomd. Heeft u een andere vraag? Stel hem in de chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.