Nieuwe Citroën C4

Klaar voor de toekomst

Stijlvol, karakteristiek en elegant zijn eigenschappen die de nieuwe Citroën C4 en de elektrische variant ë-C4 goed omschrijven. Een nieuwe Citroën met het karakter van een SUV, een elegant uiterlijk en unieke details aan de voorzijde die hem het nieuwe gezicht van Citroën geven. Wat tijdens het rijden van deze nieuwe Citroën gelijk opvalt, is dat dit een berline is met karakter.

De V-vormige LED-dagrijverlichting en de doorlopende “Doubles Chevrons” (logo op de neus) ziet u ook terug bij andere nieuwe modellen als de Citroën C3 Aircross en de nieuwe Citroën C5 X.

Bent u nieuwsgierig naar dit nieuwe model van Citroën? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.

Boek uw proefrit

Nieuwe Citroën C4 tumbnail

Vanaf 10 januari 2023 9:00 uur kunt u de overheidssubsidie van € 2.950,- aanvragen. Dit geldt zowel voor koop als private lease van een 100% elektrische Citroën ë-C4.


Citroën C4

De Citroën C4 is leverbaar met de volgende aandrijvingen:

Benzine

  • PureTech 100 pk (handgeschakeld)
  • PureTech 130 pk (handgeschakeld)
  • PureTech 130 pk (automaat)
  • PureTech 155 pk (automaat)

Diesel

  • BlueHDi 110 pk (handgeschakeld)
  • BlueHDi 130 pk (automaat)

Elektrisch

  • 50 kWh 136 pk (automaat)
Citroën C4
Citroën ë-C4

​Citroën ë-C4

De ​100% elektrische​ Citroën ë-C4 heeft een accupakket van 50 kWh en een elektromotor die 136 pk levert. Met de Citroën ë-C4 rijdt u maar liefst ​357 km (WLTP) ​op een volle accu. Dankzij de ​snellaadmogelijkheid​ laadt u het accupakket in 30 minuten op tot wel 80% vol. 

Met de ë-C4 rijdt u op een ​duurzame​ manier​ naar uw bestemming. Daarnaast zijn de ​kosten per kilomter​ stukken lager dan die van een auto met een verbrandingsmotor. 

Wilt u meer informatie over elektrisch rijden? Neem dan snel contact met ons op of klik op de onderstaande button.​


​​


​​

Heeft u interesse in de nieuwe Citroën C4 of ë-C4?


Exterieur​

Afhankelijk van de door u gekozen aandrijving is de Citroën C4 verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en carrosseriekleuren. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen van de Citroën C4: ​Feel​, ​Shine Pack Business​, ​Feel Pack​ en ​Shine​. 

Uw nieuwe C4 is, afhankelijk van het door u gekozen model, samen te stellen in de volgende carrosseriekleuren: ​Iceland Blue​, ​Caramel Brown​, ​Platinium Grey​, ​Steel Grey​, ​Perla Nera Black​, ​Polar White​ en ​Elixer Red​. 
Wist u dat?

Wist u dat de 100% elektrische Citroën ë-C4 dezelfde kenmerken heeft als de benzine- en dieseluitvoeringen? Hij heeft dezelfde carrosserie en is even comfortabel en praktisch.

Wist u dat de Citroën C4 is voorzien van vering met Progressive Hydraulic Cushions. Hierdoor worden alle oneffenheden in het wegdek geabsorbeerd.


Vraag uw offerte aan

Interieur

De Citroën C4 is voorzien van het Citroën Advanced Comfort-programma. Hierdoor zitten de stoelen comfortabel en vormen zich dankzij de dikke schuimlaag in de stoelen naar uw lichaam. Hierdoor komt u altijd uitgerust en zonder rugpijn aan op uw bestemming.

Daarnaast beschikken alle inzittenden over handige opbergruimtes en veel beenruimte, ook achterin.

Iceland Blue
Caramel Brown
Platinium Grey
Steel Grey
Perla Nera Black
Polar White
Elixer Red


​​

Citroën C4 Voorzijde
Citroën C4 achterlichten
Citroën C4 achterzijde

​​