Nieuwe Citroën C5 X & C5 X Plug-in Hybrid

Elegant en dynamisch

Elegant als een berline, dynamisch als een stationwagen en comfortabel als een SUV: de nieuwe Citroën C5 X heeft het allemaal. Citroën tilt met behulp van het Citroën Advanced Comfort-programma het comfort in deze auto naar een hoog niveau. Door het ruime interieur in loungestijl ervaart u dit niveau van comfort. 

Met de nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid rijdt u met behulp van een elektromotor comfortabel en stil zuinig naar uw bestemming. Naast de Plug-in Hybrid is de nieuwe C5 X leverbaar met een benzinemotor. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze comfortabele en nieuwe Citroën? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.


Contact

Tumbnail Citroën C5 X

​​

Citroën C5 X

De nieuwe Citroën C5 X is leverbaar met de volgende aandrijvingen:

​Benzine

  • ​PureTech 130 pk (automaat)
  • PureTech 180 pk (automaat)

​Plug-in Hybrid

  • Puretech 225 pk met 81,2 kW elektromotor (automaat)​

Citroën C5 X Plug-in Hybrid

In de Citroën C5 X Plug-in Hybrid ontdekt u een nieuw niveau van het comfort van Citroën. Dankzij het 12,4 kWh accupakket rijdt u tot wel 55 km (WLTP) 100% elektrisch tot een maximale snelheid van 135 km/h.

Met de Citroën C5 X Plug-in Hybrid mag u in alle strenge milieuzones komen en rijdt u op een geruisloze en CO2-loze manier van A naar B. Daarnaast zijn de kosten per kilometer stukken lager dan die van de benzinevariant. 

Wilt u meer informatie over hybride (elektrisch) rijden? Neem dan snel contact met ons op of klik op de onderstaande button. 


​​


​​

Heeft u interesse in de Citroën C5 X of C5 X Plug-in Hybrid?


​​

​Exterieur

Afhankelijk van de door u gekozen aandrijving is de Citroën C5 X verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en carrosseriekleuren. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen van de Citroën C5 X: ​Business​, ​Fee​Business Plus ​en ​Shine​. 

Uw nieuwe Citroën C5 X, is afhankelijk van het door u gekozen model, samen te stellen in de volgende carrosseriekleuren: ​Pearl White​, ​Perla Nera Black​, ​Steel Grey​, ​Smart Grey​, ​Magnetic Blue​ en ​Platinium Grey​. 


Wist u dat?

Wist u dat deze Citroën extreem comfortabel is? Dit komt doordat de C5 X is uitgerust met hydraulische aanslagpunten die met een gestuurde schokdemping wordt gecombineerd.

Wist u ook dat de C5 X enkel met automaat leverbaar is en geen diesel aangedreven motor heeft?


Vraag uw offerte aan

Interieur

Citroën heeft tijdens de ontwikkeling van de nieuwe C5 X het interieur en het zitcomfort van de inzittenden centraal gesteld. Hierdoor straalt het interieur warmte, rust en comfort uit. Dit is de perfecte formule geweest tijdens het creëren van een rustgevende loungesfeer, waarbij veel aandacht is besteed aan het materiaal- en kleurgebruik.

De hoogwaardige stoffen in combinatie met de lederen afwerking zorgen voor een strak, rustgevend, ruimtelijk en modern design van het interieur.​Pearl White
Perla Nera Black
Steel Grey
Smart Grey
Magnetic Blue
Platinium Grey


​​