Nieuwe Citroën ë-berlingo

​Veelzijdig, ruim en 100% elektrisch

De nieuwe Citroën ë-Berlingo biedt velen voordelen voor zowel de bestuurder als de passagiers. Deze 100% elektrische gezinsauto heeft en flexibel in te delen interieur, en reusachtige bagageruimte en een stoer voorkomen. Het dynamische design van de nieuwe Citroën ë-Berlingo springt in het oog door zijn korte en hoge motorkap en zijn stoere blik aan de voorzijde. 

De Airbumps aan de zijkanten en de kleuraccenten geven hem een robuuste uitstraling. Hierdoor weet deze ë-Berlingo een gedurfd design te combineren net gebruiksgemak, slimme oplossingen, comfort en duurzaamheid

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige familie-auto? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.

Contact

Nieuwe Citroën ë-Berlingo Tumbnail

​​

Citroën ë-Berlingo

De Citroën ë-Berlingo is leverbaar met de volgende aandrijvingen:

100% elektrisch

  • ​50 kWh 136 pk (automaat) 

100% elektrisch

De 100% elektrische Citroën ë-Berlingo heeft een 50 kWh accupakket en een 100 kW sterke elektromotor die 136 pk levert. Met de nieuwe Citroën ë-Berlingo rijdt u maar liefst 280 km (WLTP) op een volle accu.

Met de Citroën ë-Berlingo rijdt u op een duurzame manier naar uw bestemming. Daarnaast zijn de kosten per kilometer stukken goedkoper dan die van een auto met een verbrandingsmotor. Ook rijdt u zonder zorgen de strenge milieuzones in. 

Wilt u meer weten over elektrisch rijden? Neem dan snel contact met ons op of klik op de onderstaande button.
​​

Ziet u uzelf al tijden in de nieuwe Citroën ë-Berlingo? ​Exterieur 

Afhankelijk van de door u gekozen aandrijving is de nieuwe Citroën ë-Berlingo verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en carrosseriekleuren. U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen van de nieuwe Citroën ë-Berlingo: Live, Live Edition, Feel en Shine.

Uw nieuwe Citroën ë-Berlingo is, afhankelijk van het door u gekozen model, samen te stellen in de volgende carrosseriekleuren: Soft Sand, Polar White, Steel Grey, Platinium Grey, Onyx Black, Deep Blue en Metallic CopperWist u dat?

Wist u dat de 100% elektrische Citroën ë-Berlingo verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes? U heeft keuze uit de M- en XL variant. Zowel de M als de XL zijn leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen inclusief optimaal comfort.

Wist u dat de achterstoelen van de 100% elektrische Citroën ë-Berlingo afzonderlijk of gezamenlijk neerklapbaar zijn? Hierdoor ontstaat een laadruimte tot wel 4000 liter en een laadlengte van 3 meter meer.

Vraag uw offerte aan

Interieur

Het interieur van de nieuwe Citroën ë-Berlingo is ontworpen voor het comfort voor zowel de bestuurder als alle passagiers. Het slimme ontwerp van de Citroën ë-Berlingo zorgt ervoor dat alle inzittenden uiterst comfortabel kunnen reizen.

De zachte materialen en warme kleuren dragen bij tot een rustgevende ambiance terwijl de vele handige opbergmogelijkheden voor optimaal gebruiksgemak zorgen.​​

Nieuwe Citroën ë-Berlingo afbeelding 1
Nieuwe Citroën ë-Berlingo afbeelding 3
Nieuwe Citroën ë-Berlingo afbeelding 2