Citroën ë-jumper​

Een alleskunner op elektriciteit: de 100% elektrische Citroën ë-Jumper is de grootste en ruimste bedrijfswagen van Citroën. Deze Citroën bedrijfswagen biedt alles wat u wenst op het gebied van functionaliteit, laadvermogen, laadvolume, karakter en afmetingen. Door de elektrische aandrijflijn kunt u, ook na 2025, alle milieuzones betreden met deze alleskunner.


Ontdek nu zelf de krachten van de ë-Jumper bedrijfswagen.

Boek nu uw proefrit


​​

Citroën ë-Jumper bouw werkplaats

Het ë-comfort van de ë-Jumper

​De Citroën ë-Jumper is leverbaar met 2 verschillende accupakketten:

  • 37 kWh-accupakket: met dit accupakket heeft u een actieradius van tot wel 117* km (WLTP). Deze is beschikbaar op de L1- en L2-modellen van de ë-Jumper.
  • 70 kWh-accupakket: met dit accupakket heeft u een actieradius van tot wel 224 km* (WLTP). Deze is beschikbaar op de L3- en L4-modellen van de ë-Jumper. 

​Met de Citroën ë-Jumper rijdt u eenvoudig en doelmatig in alle rust. Met een vermogen van 90 kW (120 pk) en een continue koppel van 350 Nm bent u direct weer onderweg naar de volgende klus. Door middel van 3 versnellingsopties kunt u zelf de rijgeigenschappen van de auto bepalen. Dankzij de snellaadmogelijkheid laadt de Citroën ë-Jumper in 1 uur tot 80% vol. 


​​

Een ultiem laadvermogen

Doordat de accu van de Citroën ë-Jumper zich in het chassis van deze bedrijfswagen bevindt, is het volledige laadvolume van deze 100% elektrische Jumper behouden gebleven. Hierdoor is het laadvolume van deze Citroën bedrijfswagen 8 - 17 m3.

Verkrijgbaar in 4 lengtes

De volledig elektrische Citroën ë-Jumper is verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes:

  • ë-Jumper L1: met een lengte van 4,95 m
  • ë-Jumper L2: met een lengte van 5,40 m
  • ë-Jumper L3: met een lengte van 6,00 m
  • ë-Jumper L4: met een lengte van 6,40 m
Citroën ë-Jumper maximaal laadvermogen