Nieuwe Citroën ë-C4 X​

Geen standaard sedan

Dit is de nieuwe Citroën ë-C4 X. Deze nieuwe 100% elektrische fastback is toegevoegd aan het gamma van Citroën. De nieuwe ë-C4 X heeft geen traditionele sedanvorm. Op het eerste oog is deze auto bijna identiek aan de Citroën (ë)-C4 die we al kennen. Grotendeels klopt dit ook, maar hij heeft een eigen karakter gekregen.

De voorkant van de nieuwe Citroën ë-C4 X is precies hetzelfde als die van de nieuwe Citroën (ë)-C4. De ë-C4 X is aan de achterkant, die compleet nieuw is ontworpen, 24 centimeter langer. Hierdoor heeft deze nieuwe ë-C4 X een sportieve en aerodynamische look.

Heeft u vragen over dit nieuwe model van Citroën? Neem dan snel contact met ons op en wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe Citroën ë-C4 X!


Houd mij op de hoogteCitroën ëC4 X

100% elektrisch

De nieuwe Citroën ë-C4 X wordt verkrijgbaar met een elektrische aandrijving. Deze ë-C4 X haalt zijn energie uit een 50 kWh accupakket en zal volgens de WLTP-norm 360 km ver komen op een volle accu. Hij beschikt daarnaast over een 100 kW/136 pk sterke elektromotor.

Wilt u meer weten over elektrisch rijden? Klik dan op de onderstaande button. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Alles over elektrisch rijden


​​

Citroën ëC4 X
Citroën ëC4 X
Citroën ëC4 X