De vernieuwde C5 Aircross SUV​: comfort, ruimtelijk en karakteristiek 

De vernieuwde Citroën C5 Aircross SUV is op allerlei vlakken verbetert. Door het vernieuwde interieur en het krachtig vormgegeven design van het exterieur heeft deze Citroën een nog sterker karakter gekregen. De voorzijde, lichtsignatuur, velgen, het 10 inch touchsreen, kleuren en materialen zorgen ervoor dat deze auto een nieuw gezicht heeft gekregen.

Wilt u op de hoogte blijven of heeft u een vraag? Neem dan snel contact met ons op.


Neem contact met ons op


​​

Een nieuwe persoonlijkheid

De vernieuwde Citroën C5 Aircross SUV is dankzij de nieuwe designelementen nog stijlvoller en moderner geworden dan zijn voorganger. Dit heeft hij grotendeels te danken aan zijn nieuwe V-vormige LED-koplampen, achterlichten met 3D led-technologie en zijn nieuw uitgevoerde Citroën logo.Go Hybrid

De vernieuwde Citroën C5 Aircross SUV komt ook in een Plug-in-Hybrid uitvoering. Het voordeel hiervan is dat deze comfortabele SUV nog comfortabeler wordt dankzij de nieuwste Plug-in Hybrid-aandrijflijn van Citroën. Hiermee wordt uw rijplezier vergroot dankzij de voordelen van het gebruik van de 100% elektrische rijmodus. Deze rijmodus biedt een volledig elektrische aandrijving voor al uw korte ritten (55 km WLTP) en een onbeperkte actieradius voor de langere ritten dankzij de zuinige verbrandingsmotor.

De belangrijkste voordelen

  • Nul CO²-uitstoot en nul geluid
  • 100% efficiënt rijden
  • Dagelijks opladen

Het dagelijks opladen van uw nieuwe C5 Aircross SUV gaat het snelst via een eigen wallbox. Hiermee is uw Hybride SUV binnen 2 uur weer volledig opgeladen. Bent u nieuwsgierig wat Nefkens voor u kan betekenen? Bekijk onze laadoplossing.


Nefkens Laadoplossing

Nieuwe C5 Aircross SUV 4