Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo
Logo

Citroën C3 Aircross SUV

Onderscheidend en veelzijdig

Benzine en diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 27.400
Private lease vanaf€ 509 p/m
Financieren vanaf€ 329 p/m
Bijtelling22%

Citroën C3 Aircross SUV

Onze robuuste alleskunner

Citroën heeft van de C3 Aircross SUV een compleet nieuwe auto weten te maken. De voorkant van de C3 Aircross SUV is stoer en imposant geworden. Dit model 'kijkt' hetzelfde uit zijn ogen als de andere nieuwe modellen van Citroën: de Citroën C4 en C5 X (hybrid).

Ruimtelijk, flexibel en comfortabel zijn de woorden die deze Citroën het beste samenvatten. De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt enorm veel voor alle inzittenden. Het in- en uitstappen gaat makkelijk door de hoge instap.

Bent u nieuwsgierig naar deze compacte SUV van Citroën? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.
 

Citroën C3 Aircross SUV

Uniek en multifunctioneel

Wist u dat er (afhankelijk van het door u gekozen model/uitvoering) naast de ruime keuze aan carrosseriekleuren, opties en accessoires ook nog mogelijkheden zijn voor verdere personalisatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van de volgende extra's?

• 4 colour packs
• 2 dakkleuren
• 6 verschillende type velgen

Hierdoor zijn er maar liefst 70 combinaties mogelijk tijdens het samenstellen van uw nieuw Citroën C3 Aircross SUV.

Interieur

Dankzij de Advanced Comfort Seats biedt het interieur van deze nieuw SUV comfort op een hoog niveau. Ook de ruimte voor inzittenden en hun bagage is onovertroffen in zijn segment.

Veelgestelde vragen over de Citroën C3 Aircross SUV

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.