Citroën Electric Days

Tot wel € 5.900 voordeel op uw nieuwe Citroën!

Het zijn de Citroën Electric Days en dat betekent dat u profiteert van extra voordeel 
op een nieuwe Citroën uit voorraad! 
Op onze volledig elektrische uitvoeringen loopt dit voordeel op tot wel € 5.900.

CITROËN Ë-SERIES

ë-C4
EV 50kWh You

Nu met € 2.950 overheidssubsidie en € 2.950 voorraadvoordeel. Uw voordeel loopt op tot € 5.900!

Vanaf 

€ 37.580

Voordeel 

€ 2.950

SEPP subsidie* 

€ 2.950

Rijd weg voor 

€ 31.680

ë-C4 X
EV 50kWh You

Nu met € 2.950 overheidssubsidie en € 2.950 voorraadvoordeel. Uw voordeel loopt op tot € 5.900!

Vanaf 

€ 38.430

Voordeel 

€ 2.950

SEPP subsidie* 

€ 2.950

Rijd weg voor 

€ 32.530

C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid
180 ë-EAT8 You

Kiest u voor een nieuwe C5 Aircross Plug-in Hybrid direct leverbaar uit voorraad dan kan uw Take & Go voorraadvoordeel oplopen tot € 3.000.

Vanaf 

€ 42.960

Voordeel 

€ 3.000

Rijd weg voor 

€ 32.530

Maak kennis met onze ë-series

Ontdek nieuwe gelimiteerde edities van de Ë-C4 X, Ë-C4 en de C5 Aircross Hybrid. De ë-series zijn voorzien van technologieën voor meer comfort aan boord, zoals het nieuwe My Citroën Drive Plus-infotainmentsysteem. We vertellen u graag meer over de voordelen van elektrisch rijden én onze elektrische modellen.

Voor particulieren:

  • Vrijstelling van de motorrijtuigenbelasting
  • De mogelijkheid in aanmerking te komen voor een aanschafsubsidie
  • Extra lokale subsidies, zoals geen of lagere registratiekosten
  • Mogelijk subsidie voor de installatie van een laadpunt

Voor zakelijke klanten:

  • Lage bijtelling,
  • Milieuinvesteringsaftrek (MIA) en willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
  • Lagere TCO
  • Bijdrage aan het verlagen van de totale CO2-uitstoot van het wagenpark
  • Voordelen qua fiscale afschrijving

Ë-C4

De ë-C4, een opvallende elektrische auto van Citroën, belichaamt innovatie en moderniteit. Met een gestroomlijnd design, combineert hij elegantie met duurzaamheid. Zijn soepele elektrische aandrijving biedt een krachtige prestatie en een indrukwekkend bereik, wat de rijervaring naar een nieuw niveau tilt.

Ë-C4 X

De ë-C4 X tilt het concept van elektrische mobiliteit naar een hoger niveau met zijn geavanceerde technologieën en stijlvolle aanpassingen. Het biedt niet alleen een duurzame rit, maar ook een verbeterde connectiviteit, ruimte en comfort. Ten opzichte van de ë-C4 is dit model niet alleen langer, maar biedt deze met 510 liter ook meer bagageruimte.

C5 AIRCROSS SUV
PLUG-IN HYBRID

Als hybride SUV vertegenwoordigt de C5 Aircross PHEV de perfecte balans tussen kracht en efficiëntie. Met zijn plug-in hybride systeem levert het een indrukwekkende brandstofefficiëntie zonder in te leveren op prestaties. De ruime binnenkant en het comfortabele rijgedrag maken het een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar veelzijdigheid en duurzaamheid in één voertuig.

Nog even geduld!

De nieuwe Citroën ë-C3 is recentelijk gelanceerd en zal binnenkort in uw Nefkens showroom te bewonderen zijn. De Citroën ë-C3 is compact, betaalbaar, geproduceerd in Europa en doet geen enkel compromis op het gebied van design, comfort en uitrusting! Benieuwd of dit model wat voor u is? U vindt meer informatie over dit model via onderstaande button.

*Vanafprijs inclusief onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Take & Go voorraadpremie € 2.950 is incl BTW en alleen van toepassing op direct uit voorraad leverbare modellen. Aanbieding niet van toepassing voor fleet, (private-) lease en rental. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties. Alle wijzigingen voorbehouden aan Citroën Nederland. De overheidssubsidie t.w.v. € 2.950 dient u zelf aan te vragen via de rvo. Meer informatie over de subsidie vind je op: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp/subsidie-aanvragen.