Stap nu extra voordelig in een Citroën

Geniet tot eind maart van korting op onze voorraadmodellen en stap extra voordelig in een Citroën. Benieuwd voor welke prijs u in een nieuwe Citroën kan stappen?

ONZE VOORRAADMODELLEN

Of u nu kiest voor de veelzijdige C3, de duurzame C4, de comfortabele C5 Aircross of de praktische Jumpy, wij hebben altijd een Citroën die bij u past. En met onze aantrekkelijke inruilactie wordt het nóg aantrekkelijker om over te stappen.

C3 Plus

Ontdek de Citroën C3, een veelzijdige en comfortabele compacte auto met een inspirerend uiterlijk. Met een keuze uit 97 kleurcombinaties maakt u van uw Citroën C3 een unieke auto.

Vanaf€ 23.340
Inruilpremie€ 2.000
  
Voor€ 21.340
Meer informatieeast

C3 Aircross Plus

De Citroën C3 Aircross is een comfortabele SUV, perfect voor een actieve lifestyle. En dankzij de Advanced Comfort Seats biedt hij nog meer comfort. De veelzijdige, flexibele en compacte Citroën C3 Aircross is een op-en-top praktische SUV.

Vanaf€ 29.700
Inruilpremie€ 2.000
  
Voor€ 27.700
Meer informatieeast

C4 Plus

(Ook verkrijgbaar als elektrisch)

Ontdek de compacte, duurzame hatchback in de Citroën-modelrange. Welke aandrijflijn u ook kiest, het comfort, design en gebruiksgemak van de auto zijn identiek.

Vanaf€ 33.030
Inruilpremie€ 2.000
  
Voor€ 31.030
Meer informatieeast

C5 Aircross Plus

(Ook verkrijgbaar als Plug-In Hybrid)

De auto op het gebied van comfort, binnenruimte en flexibiliteit. De Citroën C5 Aircross is vernieuwd, met een nog krachtiger en gedistingeerd design.

Vanaf€ 41.100
Inruilpremie€ 3.000
  
Voor€ 39.100
Meer informatieeast

Jumpy

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt de Citroën Jumpy gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Met zijn rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie is de Jumpy de ideale compagnon voor de harde werker.

Vanaf€ 29.700
Inruilpremie€ 2.000
  
Voor€ 27.700
Meer informatieeast

Interesse in private lease?

Ook dan profiteer je van extra voorraadvoordeel tijdens de Take & Go Days. Bekijk ons aanbod voor actuele prijzen.

 

 

.

Citroën staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van design, comfort en technologie, wat resulteert in auto's die aansluiten bij diverse behoeften en smaken. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle stadsauto, een ruime gezinswagen of een avontuurlijke SUV, Citroën heeft een model dat bij je past. Bekijk het complete gamma van Citroën.