Diensten van Nefkens

Bij Nefkens bieden wij diverse diensten om u goed van dienst te zijn. Benieuwd welke diensten wij voor u hebben? Bekijk meer!

Digitaal diagnoserapport

Wij werken tijdens uw werkplaatsbezoek met een digitaal diagnoserapport. Benieuwd wat dit is? Lees dan snel meer!

Citroën C3 Orgin

Vrolijk en compact

Benzine en diesel

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 19.460
Private lease vanaf€ 338 p/m
Financieren vanaf€ 299 p/m
Bijtelling22%

Citroën C3 Orgin

De Citroën C3 Orgin is een stoere, dynamische en compacte auto met tal van eigenschappen die het rijden zo aangenaam mogelijk maken. Zijn harmonieuze silhouet wordt versterkt door zijn stoere wielen. Het ontwerp van de voorzijde van de Citroën C3 Orgin zorgt voor een zelfverzekerd voorkomen. De zwarte voorruit-stijlen en het zwevende dak geven hem een sportieve en stoere uitstraling.

Aan de binnenkant is de Citroën C3 Orgin zeer comfortabel en oogt ruim. Dankzij de Advanced Comfort Seats van Citroën voldoet de C3 Orgin aan al uw verwachtingen. Deze Advanced Comfort Seats staan zowel bij korte als lange ritten garant voor een ongeëvenaard zitcomfort.

Benieuwd naar de nieuwe C3? Ontdek hem hier!

Ontdek de highlights van de Citroën C3

Exterieur

De Citroën C3 oogt met zijn voorzijde hoger en nog karaktervoller dan zijn voorganger. De breedte van de voorzijde wordt versterkt door de verchroomde uiteinden van van de chevrons. Deze strekken zich uit tot aan de LED-dagrijverlichting-units.

De nieuw ontworpen Airbumps aan de zijkanten van de Citroën C3 geven de auto een robuust en stoer voorkomen. Naast dat het ten goede komt aan de uitstraling van de C3, beschermen de Airbumps ook tegen kleine gevaren van buitenaf.

Interieur

Comfort staat bij de Citroën C3 voorop. Naast de Advanced Comfort Seats van Citroën biedt deze stoere auto een voor zijn klasse ongekend ruim interieur. Zowel voor- als achterin biedt de Citroën een comfortabele ruimte. Met een ruime bagageruimte met een inhoud van 300 liter kunt u al uw belangrijkste spullen zorgeloos met u meebrengen.

Rijhulpsystemen

De Citroën C3 biedt tal van voordelen en is uitgerust met de modernste technologieën. Zo heeft de C3 een lane departyre warning system die ervoor zorgt dat de auto binnen de lijnen blijft rijden. 

Doormiddel van de dodenhoek bewaking geeft de Citroën C3 aan wanneer er een ander voertuig zich in de dodenhoek bevindt. En dankzij de snelheidslimietherkenning rijdt u nooit te hard in uw Citroën C3.

Veelgestelde vragen over de Citroën C3

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf.