Logo
Logo
Logo
Logo
Alfa Romeo
Abarth
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Carver
Logo

Citroën C5 X

Elegant en dynamisch

Benzine én Plug-in hybride

Bekijk ons aanbodeast
Kopen vanaf€ 46.400
Private lease vanaf€ 844 p/m
Bijtelling22%

Citroën C5X

Advanced Comfort

Elegant als een berline, dynamisch als een stationwagen en comfortabel als een SUV: de nieuwe Citroën C5 X heeft het allemaal. Citroën tilt met behulp van het Citroën Advanced Comfort-programma het comfort in deze auto naar hoogste niveau.

Met de nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid rijdt u met behulp van een elektromotor comfortabel en stil zuinig naar uw bestemming. Naast de Plug-in Hybrid is de nieuwe C5 X leverbaar met een krachtige en efficiënte benzinemotor. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze comfortabele, nieuwe Citroën? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen.
 

Citroën C5 X

Voordelig, stil en comfortabel

In de Citroën C5 X Plug-in Hybrid ontdekt u een nieuw niveau van het comfort van Citroën. Dankzij het 12,4 kWh accupakket rijdt u tot wel 55 km (WLTP) 100% elektrisch tot een maximale snelheid van 135 km/h. Ruim voldoende voor het dagelijkse woon-werkverkeer. En met de Citroën C5 X Plug-in Hybrid kunt u in alle milieuzones komen en rijdt u op een geruisloze en CO2-loze manier van A naar B. Daarnaast zijn de kosten per kilometer lager dan die van de benzinevariant. 

Het thuisladen van de C5 X is eenvoudig via een van de laadoplossingen van Nefkens te regelen. Voor zowel zakelijke als particuliere berijders hebben wij de beste wallbox. 
 

Veelgestelde vragen over Citroën C5 X

Hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Heeft u nog andere vragen? Stel ze dan in onze chat of neem contact met ons op.

Kopen

Het blijft een speciaal moment: het kopen van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Misschien is het de eerste, misschien de zoveelste. Hoe dan ook: het is een forse uitgave en u wilt waar voor uw geld. Dat snappen we bij Nefkens. Daarom helpen we u graag bij het vinden van uw droomauto.

Private lease

Een gloednieuwe auto rijden, zonder uw spaargeld aan te raken? Het kan met private lease. Met Nefkens Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto. En reparatie, onderhoud, bandenwissel, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting of een complete allriskverzekering: dat zit er allemaal bij in.

Financieren

U wilt een nieuwe of gebruikte auto kopen, maar u heeft niet genoeg geld op uw spaarrekening. Dankzij het Betaalplan van Nefkens kunt u alsnog een auto uitzoeken. U betaalt dan elke maand een deel van uw auto af. Voor de financiering hoeft u niet naar de bank, dat regelen wij.  

Zakelijke lease

Bent u zzp’er en wilt u een nieuwe auto rijden? Of zoekt u als schilder of hovenier een bedrijfsbus voor u en uw personeel? Al onze modellen zijn ook beschikbaar voor de zakelijke leaserijders. Nefkens biedt - in nauwe samenwerking met MKB Lease - ondernemers de beste leasedeal voor hun bedrijf. 

We hebben er een aantal in ons aanbod!

Ontdek ze allemaal en bekijk welke het beste bij u past.

Let op! Geld lenen kost geld.