Van-Jorn Campers​

De nieuwe manier van reizen

Met trots kondigen we onze nieuwste samenwerking aan. En wat voor één!

We hebben de handen in elkaar geslagen met de start-up VAN-Jorn uit Groningen. Dit jonge bedrijf maakt aan de hand van uw unieke wensen een prachtige Peugeot-camper waarmee u erop uittrekt. Helemaal passend bij uw manier van reizen!
Geen 'gewone' campers

VAN-Jorn heeft een passie voor kamperen en unieke campers. Het team van VAN-Jorn laat zich inspireren door de organische vormen uit de natuur. Waardoor het interieur op milieubewuste én unieke wijze tot leven komt. Iedere VAN-Jorn Boxer camper is uniek, handgemaakt en van hoge kwaliteit.

VAN-Jorn is gespecialiseerd in compacte campers en heeft een frisse kijk op de camperindustrie. Een VAN-Jorn is echt ánders. De campers hebben een eigenzinnig design. En bieden meer vrijheid qua vorm, materiaal, indeling en kleur. Met een modern, flexibel en ergonomisch slim vormgegeven interieur sluit de camper perfect aan op uw wensen.Van Peugeot Boxer naar Camper

De basis voor een VAN-Jorn camper is de Peugeot Boxer van Nefkens. Van oorsprong een veelzijdige bedrijfswagen die op maat ingericht kan worden. Hoe veelzijdig de Peugeot Boxer is, bewijst VAN-Jorn door er -zonder enige concessie- een camper naar uw wensen van te maken.

De campers van VAN-Jorn heten 'module-VAN'. Vanwege het modulair systeem kunt u zelf kiezen welke modules (oftewel onderdelen) u onontbeerlijk vindt in uw camper. Of het nu een keuken, tafel, plank of badkamerunit is. U bent de architect van uw eigen camper!

De modules kunnen door een geavanceerd kliksysteem op elke gewenste plaats en indeling in de camper worden bevestigd. Het kliksysteem bestaat uit aluminium rails die op verschillende hoogtes in de wanden en het plafond zijn weggewerkt.​

Nefkens Peugeot Boxer


Van een plek met historie naar onze showrooms

VAN-Jorn vervaardigt de innovatieve campers vanuit de werkplaats op een markant stuk industrieel erfgoed: het Suikerunie-terrein in Groningen. En laat deze inspirerende plek nou net dicht bij onze vestiging in Groningen zijn...

Omdat Nefkens gelooft in dit prachtige Peugeot-product op maat presenteren we de innovatieve campers nu ook in onze showrooms in Groningen en Den Bosch. Op korte termijn verwachten wij er ook een in onze vestiging in Utrecht.

Bent u nieuwsgierig geworden? Komt u dan vrijblijvend een kijkje nemen?

Over VAN-Jorn

Oprichter Jorn Hofman heeft met zijn bedrijf VAN-Jorn in 2019 de Rabo Ondernemersprijs gewonnen.

Hij is al vanaf jonge leeftijd met campers bezig: “Op mijn vijftiende wilde ik met een camper weg op vakantie. Die camper heb ik gekocht, helemaal verbouwd en toen weer verkocht. Dit ging zo goed dat ik er een toekomst in zag”, aldus Hofman. Zijn idee groeide uit tot een bloeiend bedrijf dat al een flink aantal klanten een unieke camper op maat geboden heeft.