Drive n Joy en Nefkens

Nefkens als partner voor logistiek en onderhoud

Drivenjoy is een nieuwe abonnementsdienst van PSA Financial Services Nederland. Drivenjoy is een auto-abonnement waarbij de klant per maand een vast bedrag betaalt. Het abonnement biedt de autogebruiker extra flexibiliteit die bij een private lease contract niet altijd mogelijk is. Drivenjoy biedt net als bij private lease de auto inclusief verzekering, wegenbelasting en service & onderhoud. Het auto-abonnement van Drivenjoy is maandelijks aan te passen of op te zeggen.

"Wij voorzien dat auto-abonnementen een belangrijke plaats krijgen op de automotive markt. Daarom is het volgens ons nu hét moment om met Drivenjoy een rol in dit segment voor ons op te eisen," aldus Sophieke Verhoeven, ceo van PSA Financial Services Nederland.

Nefkens is tot nu toe de enige partner voor de logistiek en de service & onderhoud van de Peugeot, Citroën en DS Automobiles modellen die rijden in deze abonnementsvorm. Nefkens is een erkend duurzaam autobedrijf en zo staan wij ook in het leven. Drivenjoy wil bijdragen aan een betere, gezondere samenleving. Daarom breiden we ons wagenpark uit met meer elektrische auto’s. Verder zijn we zuinig op onze mensen en materialen. En dus ook op u! Stap in, geniet, dan doen wij de rest. Op deze manier gaan wij samen vooruit.

Nefkens en Drivenjoy afbeelding Peugeot 208


Citroën C3 foto 2
Nieuwe DS 3 nieuws afbeelding 3

Het flexibele autocontract

Nefkens en DrivenJoy hebben een mobiliteitsoplossing die toegankelijk is voor iedereen. De leukste en de makkelijkste manier van autorijden begint hier. Een comfortabel abonnement past nu eenmaal bij comfortabele auto's. Daarom kunt u in 4 simpele stappen wegrijden in uw nieuwe Peugeot, Citroën of DS Automobiles.

Selecteer uw nieuwe auto, activeer het abonnement, haal uw nieuwe auto op of laat hem bij u thuis afleveren en wij wensen u veel veilige en zorgeloze kilometers toe. Zo makkelijk kan het zijn! En heeft u een auto uitgekozen die u toch niet helemaal past? Geen enkel probleem! Als je groter wilt rijden, groeien we met je mee. Wil je een kleinere auto, dan staat die voor je klaar.

Welke auto pas het best bij u? Wij helpen u graag verder aan het flexibele autocontract die het best bij uw wensen past. Stap rustig binnen in één van onze vestigingen en wij helpen u graag verder op weg.

Contact

Nefkens en Drivenjoy afbeelding Peugeot 208

De voordelen: stap in, geniet en wij doen de rest

De voordelenOmschrijving
Geen lock-in contracten
Na de eerste 3 maanden mag je de auto iedere maand weer inleveren. Je betaalt dan alleen nog voor die maand.
2000 km per maand
Drivenjoy staat voor vrijheid, met oog voor de omgeving. Zo geniet u van alle vrijheid en de juiste mobiliteit.
Alles inclusief
Alle kosten zijn bij het flexibele autocontract inbegrepen. U betaald alleen het tanken en/of e-laden zelf. Daarnaast krijgt u geen BKR-registratie. Wel zo fijn.
Een eenvoudige online betaling
U betaald vooraf per maand. Betalingen per creditcard wordt geaccepteerd.
Bij u thuis afgeleverd!
Als u de auto niet zelf kan of wil ophalen, brengen wij de auto graag bij u aan huis.
All-season banden
Uw nieuwe auto worden standaard geleverd met all-season banden. Bij slijtage van de banden wisselen wij ze om voor een gloednieuwe set banden. Zo kunt u altijd met een gerust hart op weg.

Waar bestaat het flexibele abonnement uit?

Met het flexibele auto-abonnement van Drivenjoy kunt u letterlijk zonder zorgen alle kanten op. Na het uitzoeken van uw nieuwe droomauto en het activeren van het abonnement bent u goed verzekerd. Naast de auto, zijn ook alle inzittenden goed gedekt. Rijdt u toch schade? Dan geld er een eigen risico van € 500,- per incident.

Om u zo veilig mogelijk te laten rijden kijken wij uw auto regelmatig helemaal na. Mocht er iets kapotgaan aan de auto, dan repareren we dat voor u en krijgt u meteen vervangend vervoer. Bent u toch niet helemaal tevreden over de grote van de auto? Dan kunt u uw wensen doorgeven en wij regelen een ander formaat auto.

In uw flexibele auto-abonnement bent u verzekerd van pechhulp in binnen- en buitenland. Hiermee zorgen wij ervoor dat u altijd mobiel bent en zorgeloos op avontuur kunt gaan.