update 14 mei 2021

Nefkens: nieuws uit de regio

Nefkens heeft 15 vestigingen. Alle vestigingen worden bemand door professionals met verschillende expertises en liefde voor hun vak. Of het nu gaat om het ontvangen van klanten, het samenstellen van een auto voor een bedrijf, het verzorgen van een bandenwissel of de inkoop van werkplaatsmaterialen.

Samen met meer dan 200 collega's staan wij elke dag voor u klaar. Op deze pagina willen we laten zien wat we zoal doen in de regio's waarin we actief zijn.


Nefkens Tilburg hoofdsponsor winkelcentrum Heyhoef
Voorzitter Berry Naber en secretaris William Timmers van winkelcentrum Heyhoef en collega Henry van Ham bezegelen de samenwerking

Nefkens Tilburg nieuwe hoofdsponsor van winkelcentrum Heyhoef

Met trots kondigen we aan dat onze Tilburgse vestiging hoofdsponsor is van winkelcentrum Heyhoef. Onze collega Henry van Ham, directeur van de vestiging, geeft aan dat Nefkens hiermee de verbondenheid met de regio wil benadrukken.

En niet minder belangrijk: "We steken daarnaast graag de lokale ondernemers een hart onder de riem. In de huidige moeilijke omstandigheden moeten we met z'n allen de schouders eronder zetten. We verbinden ons voor minstens 5 jaar aan het winkelcentrum waarbij we zullen zorgen voor de aankleding van het winkelcentrum en leuke acties voor de klanten. Volgend jaar viert Winkelcentrum Heyhoef zijn 25-jarig bestaan. Reken maar dat we dan iets enorm leuks voor de klanten in petto hebben!".

Lees meer via de website van winkelcentrum Heyhoef.

Nieuw wagenpark voor Van der Velde Interieurmontage

Een prachtig nieuw wagenpark voor Van der Velde interieurmontage uit Grootegast! Dit familiebedrijf maakt maatwerkinrichting voor het interieur, zoals kasten en keukens.

Onze verkoopadviseur Erik Posthouwer van Nefkens Assen (samen met oud-collega Erik Drent van debesteleasedeal) had de eer deze 5 mooie Peugeots Expert en Peugeot Boxer af te leveren aan de klant.

We danken Van der Velde voor het vertrouwen. En wensen jullie vele mooie opdrachten waar jullie deze bestelbussen perfect bij kunnen gebruiken!

Nefkens Peugeot aflevering Van der Velde Boxer Expert
Een medewerker van Van der Velde en verkoopadviseur Erik Posthouwer bij de 6 nieuwe aanwinsten
Nefkens Valkenswaard team Peugeot Citroën Erkend Reparateur
Het team van Nefkens Valkenswaard viert dat deze vestiging inmiddels 1 jaar Erkend Reparateur is

Team Valkenswaard Citroën Erkend Reparateur viert 1-jarig bestaan

Onze vestiging in Valkenswaard is 1 jaar Citroën Erkend Reparateur. We zijn er trots op dat we het vakwerk van een merkspecialist mogen uitvoeren, voor de mooie merken Peugeot en Citroën.

Dat betekent dat we officieel fabrieksgereedschap en originele Citroën-onderdelen gebruiken. Daarmee behoudt u uw fabrieksgarantie. Daarbij bieden we een eerlijke prijs en transparantie met ons digitaal diagnoserapport. U houdt zo grip op uw onderhoudskosten.

Woont u in Valkenswaard of omgeving en heeft u onderhoud nodig aan uw Citroën? We zijn u graag van dienst!


Meer over Nefkens Citroën Erkend Reparateur

Mijn Eigenstroom.nl Nefkens Peugeot Boxer
De nieuwe Peugeot Boxer voor MijnEigenStroom.nl

Nieuwe Peugeot Boxer voor MijnEigenStroom.nl

MijnEigenStroom.nl uit Roosendaal nam deze maand een nieuwe Peugeot Boxer in ontvangst. Met deze riante bedrijfswagen kan de heer Kunnen op pad met hoogwaardige zonnepanelen. In de afgelopen 5 jaar bediende MijnEigenStroom.nl al meer dan 500 klanten met een totaal van bijna 18.000 zonnepanelen. Een goede zaak!

Wist u dat u ook uw elektrische auto kunt opladen met zonnepanelen? We wensen de heer Kunnen veel rijplezier en succes met het plaatsen van zonnepanelen!

Mijn Eigenstroom.nl Nefkens Peugeot Boxer
De nieuwe Peugeot Boxer voor MijnEigenStroom.nl

Familie Pullen maakte sneeuwvideo met nieuwe Peugeot 2008 SUV

Escape the ordinary! Dat is wat de familie Pullen uit Meppel deed. Zij reden in hun prachtige Peugeot 2008 SUV weg bij Nefkens Assen. De trotse eigenaren gingen direct op ontdekkingstocht, gewapend met een drone. Deze auto in combinatie met verse sneeuw, dat is toch een plaatje?!

Beste familie Pullen, bedankt voor jullie enthousiasme en het delen van deze prachtige film! We wensen jullie heel veel plezier met en in jullie Peugeot 2008 SUV!

Maar liefst 47 nieuwe Peugeot Partners voor Trustan Bouw

Trustan Bouw is lange tijd onze klant. We hadden de eer maar liefst 47 nieuwe Peugeots Partner te mogen leveren aan dit bouwbedrijf. Onze Accountmanager Fleetsales Guido Mulder verzorgde de aflevering van de Partners met trots. In de video ziet u de oranje Partners in de hoofdrol op het dak van vestiging Nefkens Utrecht.

Ontzorgen van de klant

Trustan Bouw noemt zichzelf 'renovatiebouwer'. Zij renoveren bestaande woningen met als onderscheidende kracht dat ze hun klanten 'ontzorgen'. Klanten geven hun huissleutel mee en kunnen erop vertrouwen dat Trustan de renovatie in goede banen leidt. Dat is een belangrijke overeenkomst met Nefkens. Wij 'ontzorgen' onze klanten ook.

Directeur Rob Nijhuis van Trustan Bouw voegt toe: "Wij bestellen nieuwe auto's bij jullie en rekenen erop dat deze geleverd worden volgens afspraak. En dat niet alleen. We moeten ook kunnen bouwen op goede service terwijl we op pad zijn, zoals bijvoorbeeld een tijdelijke vervanging van een auto tijdens onderhoud."

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen, Trustan Bouw. Wij wensen jullie comfortabele kilometers en veel rijplezier!

Nefkens Assen Theo Kruger 25 jaar in dienst
Theo Kruger, verkoopadviseur bij Nefkens Assen

Theo Kruger 25 jaar in dienst bij Nefkens

We feliciteren Theo Kruger, verkoopadviseur bij vestiging Assen, die maar liefst 25 jaar in dienst is bij Nefkens. Een heuglijk jubileum! Wij zijn er trots op dat hij zich al 25 jaar voor ons bedrijf inzet. Daarom zetten wij Theo graag in het zonnetje!

Theo krijgt energie van een goede service leveren aan klanten. Ook vindt hij het leuk om met z'n team samen te werken. Hij is dan ook blij dat we weer open zijn op afspraak en klanten in de showroom mag begroeten!

Wil jij ook werken bij Nefkens? Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Nieuwe verkoopadviseur: Melle Kiers

Op 1 maart is ons team bij Nefkens Uden uitgebreid met collega Melle Kiers. Hij is 23 jaar er woont in Nijmegen. In 2019 heeft hij de opleiding Verkoopmanager mobiliteitsbranche in Apeldoorn afgerond. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig (fitness, hardlopen, mountainbike) en spreekt hij graag (af) met vrienden en familie. Welkom bij Nefkens, Melle!

Nu de showroom weer is geopend, kunt u Melle ontmoeten in onze Udense vestiging. Melle is junior verkoopadviseur en kan u bijstaan met advies over de auto's in onze voorraad en nieuw te bestellen auto's. Tot ziens in Uden!

Drukke tijden voor Jyve Koerier uit Borger

Bij Nefkens Veendam was het op 24 februari een klein beetje feest. Onze klant Jan Stavast, eigenaar van Jyve Koerier, nam een gloednieuwe Peugeot bedrijfswagen in gebruik. Jeroen Spreeuwers, vestigingsverantwoordelijke bij Nefkens Veendam had de eer de sleutels van een Peugeot Partner te mogen overhandigen.

Meer Peugeots in het wagenpark

In de komende maanden mogen we nog eens 8 Peugeot bedrijfswagens leveren aan Jyve Koerier. Eind maart worden er 2 Peugeots Expert toegevoegd aan het wagenpark en begin juni volgen nog 5 Peugeots Boxer.

Ook speciaal vervoer

In deze drukke tijden voor pakketbezorgers en koeriers is elke extra auto een welkome aanvulling. Inmiddels is het wagenpark van het bedrijf Jyve Koerier uitgegroeid tot 142 eenheden die 24 uur per dag door geheel Nederland pakketten halen en brengen. Ook in opdracht van grote transporteurs zoals DHL en PostNL. In sommige gevallen gaat het om speciaal vervoer, dan is de vracht bijvoorbeeld gekoeld of zeer waardevol. Ook verzorgt het bedrijf laboratoriumritten.

We zijn er trots op dat Jyve Koerier nu ook weer gekozen heeft voor de zekerheid van Peugeot en Nefkens. Wij wensen jullie veel veilige kilometers in deze nieuwe auto's!

Nefkens Tilburg Magnolia Bloemen koos voor de Peugeot Expert
Jos Huijsmans van Nefkens Tilburg en Natasja & Patrick Leijten van Magnolia Bloemen

Een nieuwe bestelbus voor fleurige lading

Magnolia Bloemen koos een nieuwe Peugeot Expert. Een ideale match voor deze kleurrijke bloemenwinkel omdat deze bestelbus stijlvol, ruim, praktisch en zuinig is. Jos Huijsmans van Nefkens Tilburg leverde deze week de bedrijfswagen aan zijn nieuwe eigenaren.

Magnolia Bloemen is gevestigd aan de Leharstraat in Tilburg. Al sinds 1981 kunt u bij deze mooie, ruime bloemenzaak terecht voor een prachtige bos bloemen, bloemstukken in vele stijlen en originele cadeauversieringen.

Uitbreiding wagenpark STK Stravers Torenkranen uit Veghel

Nog geen maand geleden lag er een dik pak sneeuw. In die koude periode mochten we STK Stravers Torenkranen uit Veghel voorzien van wel 8 nieuwe Peugeots Partner. Dit leverde met de witte sneeuwdeken als ondergrond een mooi plaatje op bij Nefkens Uden.

Diensten op hoog niveau

Stravers is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van torenkranen in binnen- en buitenland. Zo levert Stravers bijvoorbeeld de kranen voor de bouw van wel 57 tanks voor een tankterminal op de Maasvlakte bij Rotterdam. Dat zijn dus diensten op hoog niveau!

Stravers, hartelijk dank voor deze order en het vertrouwen in ons. We hopen dat jullie veel profijt hebben van deze mooie bedrijfsauto's!

Nieuwe Peugeot Partner voor OTL Nederland

Op de foto ziet u Danny Swarts van OTL Nederland en Remco Fijneman, verkoopadviseur bij Nefkens Den Bosch. Meneer Swarts reed weg in een nieuwe Peugeot Partner, een compacte en geliefde bedrijfswagen.

Gespecialiseerd in verhelpen lekkages

OTL Nederland uit den Bosch is gespecialiseerd in het opsporen van allerlei soorten lekkages (dak, waterleiding, gasleiding, riolering, CV en vloer) en verhelpt deze zonder hakken en breken.

OTL, we hopen dat deze bedrijfswagen jullie goed van pas komt. We wensen jullie heel veel prettige ritten en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!