Update 21 februari 2023

Nefkens: nieuws uit de regio

Nefkens heeft 18 vestigingen door heel Nederland. Alle vestigingen worden bemand door professionals met verschillende expertises en liefde voor hun vak. Of het nu gaat om het ontvangen van klanten, het samenstellen van een auto voor een bedrijf, het verzorgen van een bandenwissel of de inkoop van werkplaatsmaterialen.

Samen met meer dan 200 collega's staan wij elke dag voor u klaar. Op deze pagina laten we zien wat we zoal doen in de regio's waarin we actief zijn.

Prins Carnaval 2023 Nefkens auto
Nefkens sponsort Prins Carnaval
Gerard Bokser nefkens in de regio
Nefkens gaat de ring in, 10 mei 2023
nefkens uden citroën erkend reparateur
Nefkens Uden sinds 2023 ook Citroën erkend reparateur


Nefkens levert auto voor Prins Carnaval

Afgelopen weekend was het feest in het zuiden van Nederland: Carnaval! Aangezien wij meerdere vestigingen in het zuiden hebben, wilden we uiteraard ook graag ons steentje bijdragen. Daarom leverde Nefkens Tilburg dit jaar de auto voor de Prins van Hilvarenbeek. Prins Tom D'n Irste van het Perzerikkengat reed heerlijk rond in onze Nefkens auto en heeft genoten van het weekend!Onze bokser in de Peugeot Boxer

Op 10 mei 2023 vindt alweer de 6e editie van het BOKSTIVAL plaats bij Fort bij Vechten. Nefkens is voor de tweede keer de mobiliteitspartner van Brecheisen Business Boxing. Deze fenomenale bokswedstrijd is het grootste regionale boks- en netwerkevenement van Utrecht. De trainingen zijn net van start. Twintig gelijkgestemden trainen voor drie maanden lang, minimaal twee keer per week, voor een van de meest indrukwekkende momenten in hun leven.

Uiteraard sturen wij ook onze eigen bokser om voor Nefkens te strijden: Gerard! Gerard is Servicemanager Nefkens Amersfoort en is afgeleverd in één van haar eigen krachtpatsers, namelijk de Peugeot Boxer!

Wij kunnen niet wachten en zullen aanwezig zijn om zowel onze Gerard aan te moedigen als om al uw vragen over mobiliteit te beantwoorden.

Tickets kunnen vanaf nu hier besteld worden.

Gerard Bokser nefkens in de regio


nefkens uden citroën erkend reparateur

Breng uw Citroën naar Uden

Vanaf 1 januari 2023 is Nefkens Uden niet alleen Peugeot Dealer maar ook Citroën Erkend reparateur! Dit houdt in dat we het officiële merkonderhoud uitvoeren volgens de richtlijnen van het merk.

Citroën erkent alle door ons uitgevoerde werkzaamheden, zoals APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Dit is belangrijk voor het behoud van uw fabrieksgarantie. We leveren daarbij het vakwerk van de merkspecialist. Wij werken met fabrieksgereedschap en originele Citroën-onderdelen. Naast een eerlijke prijs bieden wij transparantie met ons digitaal diagnoserapport.

Bij Nefkens Uden is uw Citroën dus aan het juiste adres!

Meer lezenAMT Awards

Tijdens de AMT Awards strijden vakprofessionals en studenten voor de titel beste autotechnicus of student autotechniek van Nederland. Nefkens is een erkend leerbedrijf waar studenten terecht kunnen voor het praktische gedeelte van hun opleiding. Jeroen is een BBL-leerling bij Nefkens Eindhoven aan de Pietersbergweg. Onlangs werd bekend dat Jeroen maar liefst de 2e plek heeft bereikt in de scholen finale van de AMT Awards. Samen met een medestudent heeft Jeroen zich hier naartoe gewerkt. Daar zijn wij als Nefkens natuurlijk trots op!

Ben jij student en op zoek naar een leuke, leerzame en toffe stageplek? Dan ben je bij Nefkens aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar jong talent. Heb je interesse?


Neem contact met ons op

Jeroen AMT awards Nefkens in de regio


Een heugelijk moment

Op donderdag 10 november 2022 kwamen de contactpersonen van Trunkrs, DLL en Nefkens samen bijeen voor een heugelijk moment. Op een unieke locatie met zicht op het voetbalveld van FC Utrecht werd er getekend en geproost op de mooie samenwerking.

Trunkrs is de betrouwbare same day en next day bezorgservice van Nederland en Vlaanderen, met een duidelijke visie op duurzaamheid. Om die ‘last mile’ zo groen mogelijk te houden wil Trunkrs volledig uitstootvrij bezorgen.

Arno Sprang & Mohan Zeilstra van Nefkens zijn trots de eerste 75 volledig elektrische Peugeot Experts en Opel Vivaro’s binnenkort aan Trunkrs te mogen leveren. DLL heeft een leasevoorstel gedaan voor de voertuigen. Samen met andere partners zorgen we voor de juiste mobiliteit, duurzame bezorgingen en blije gezichten.

De elektrische bedrijfswagens die Nefkens aan Trunkrs mag leveren zijn voorzien van een doordachte bedrijfswageninrichting op maat. Naast een veilige inrichting bespaart het ook 50% van het gewicht wat een positief effect heeft op de actieradius.

Nefkens is trots op deze duurzame samenwerking. Samen vooruit!


​​

Business lunch

Op dinsdag 18 oktober 2022 heeft Nefkens, samen met de businessclub Content Amersfoort, een businesslunch georganiseerd. Nefkens gaf tijdens deze businesslunch een presentatie over mobiliteit en de veranderingen in regelgeving met betrekking tot bedrijfswagens. Een goede klant van Nefkens (NDA Incasso) gaf tijdens deze ochtend een presentatie over de wereld van debiteurenbeheer en incasso.

Na de presentaties stond het programma in het teken van Car-daten. Dit hield in dat per auto 4 ondernemers die vooraf opgestelde vragen aan elkaar konden stellen waar het onderwerp mobiliteit centraal stond.

Al met al, een geslaagde ochtend!

Ontdek ons fleetsalesteam

Business Club Lunch 18 oktober 2022


Nefkens voetbalsponsoring PVCV Vleuten

Sponsoring PVCV Vleuten

Het voetbalteam van PVCV Vleuten speelt vanaf nu met Nefkens op het shirt. Met deze sponsoring gaan wij samen met het voetbalteam van PVCV Vleuten samen vooruit!

Nefkens wenst deze toppers veel succes tijdens de komende wedstrijden.Nefkens en Emerpark bundelen hun krachten

Sinds 2017 is Emerpark Citroën onderdeel van de Nefkens groep. Vanaf 3 oktober 2022 bundelen wij onze krachten in de huidige Nefkens Peugeot vestiging aan de Siliciumweg 36 in Amersfoort. Voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Citroën, het beste advies, onderhoud of reparatie aan uw auto kunt u voortaan terecht bij één van onze vestigingen zoals Nefkens Amersfoort of Nefkens Visser Nijkerk.

Wij wensen alle klanten en medewerkers van harte welkom bij Nefkens.


Alle Nefkens vestigingen

Emerpark verhuisd naar Nefkens Amersfoort

​​

De week van het werkplezier

Deze week, week 38, staat in het teken van het werkplezier. Ook bij Nefkens! Deze week staan wij extra stil bij het plezier op de werkvloer. Daarom hebben zijn alle collega's getrakteerd op een welverzorgde lunch op de vestigingen. Het was erg gezellig en super lekker!

Zoek jij nog een uitdagende baan bij een leuk bedrijf dat altijd in beweging is? Kom ons team versterken! Naast het leuke en uitdagende werk is er ook veel tijd om leuke dingen te doen met het team. Zo ga je bijvoorbeeld met jouw team naar een bierproeverij, bowlen, uiteten, BBQ’en en nog veel meer!

Wij nodigen jou graag uit om kennis te maken!

Solliciteer direct


​​

Nefkens sponsort Team Hakuna Matata tijdens de Africa Classic

Afgelopen juni fietsten collega Jeroen Klaassen en zijn teamgenoot Mark de Jonge de Africa Classic: Een 6-daagse fietstocht in Tanzania rond Mount Kilimanjaro. Een uitdagende sportprestatie van 400 kilometer over paden van rood zand en vulkanisch gesteente, door wildlife gebieden en met flinke klimmen. In totaal hebben de mannen ongeveer 4000 hoogtemeters getrotseerd.

De tocht was georganiseerd door Africa Classic die zich inzet voor een beter Afrika. Iedere deelnemer was verantwoordelijk voor een minimale sponsorbijdrage van € 5000,- die ten goede komt aan Amref Flying Doctors. Nefkens was één van de hoofsponsors van Team Hakuna Matata en heeft er mede voor gezorgd dat er in totaal door 40 deelnemers ruim € 300.000,- is opgehaald. Een prestatie om trots op te zijn.


​​


​​

Aflevering 3 e-208

Aflevering 3 Peugeot e-208'en

Op onze vestiging in Uden heeft Job Makelaars 3 e-208’en in ontvangst mogen nemen. Wij wensen de bestuurders veel veilige kilometers toe!

Nefkens Uden


​​

Nefkens bij het Oldtimer Festival

​Op zaterdag 2 juli 2022 was Nefkens als sponsor aanwezig op het Oldtimer festival in Huizen. Hier stonden wij met de nieuwe Peugeot 308, een Peugeot 504 coupé (oldtimer) en de Carver. Deze dag kende een grote opkomst een enorm lekker weer.


Nefkens Naarden

Oldtmer festival

Sponsoring Team ISS

Op vrijdag 24 juni heeft Nefkens een mooie Peugeot Expert en een leuk geldbedrag gesponsord aan het team van ISS. Deze toppers deden mee aan de HOMERIDE om geld op te halen voor het Ronald MCDonald Kinderfonds. Op zaterdag 25 & 26 juni heeft het team van ISS 500 km gefietst en daarmee € 27.700,20 opgehaald. Wat een topprestatie!

Nefkens, samen vooruit.


​​

Nefkens & ISS EV Event

Nefkens heeft in samenwerking met ISS Nederland een EV Event op locatie georganiseerd. Tijdens dit evenement konden werknemers van ISS kennismaken met elektrisch rijden. Het ISS EV Event was een groot succes met een geweldige opkomst en veel proefritten. Nefkens vindt het erg fijn om samen met de klant de transitie naar elektrisch rijden te verwezenlijken.

Nefkens, samen vooruit.

Nefkens in de regio ISS EV Event

Winactie Winkelcentrum Heyhoef Tilburg

Nefkens was als hoofdsponsor aanwezig bij het feest ter eren van het 25 jarig bestaan van Winkelcentrum Heyhoef in Tilburg. Tijdens een speciale winactie werd er door Nefkens als hoofdprijs een gloednieuwe Peugeot 108 weggegeven.

Nefkens mocht daarom mevrouw Marsé gelukkig maken met deze geweldige hoofdprijs. Nefkens en Winkelcentrum Heyhoef wenst mevrouw Marsé heel veel rijplezier en vele veilige kilometers!


Nefkens Tilburg


​​

Nefkens & Summa Meet en Greet​

Op donderdag 19 mei 2022 heeft Nefkens een Meet & Greet gehad met de topdealerklas (allround technicus bij de Car Academy van Summa Automotive. Tijdens deze Meet & Greet konden leerlingen van de topdealerklas kennis maken met Nefkens en ervaren hoe het er in de werkplaats aan toe gaat.

Nefkens zal 7 leerlingen uitnodigen om 3 dagen stage te komen lopen. Tijdens deze 3 daagse stage biedt Nefkens de BBL leerlingen Allround Technicus de gelegenheid om te onderzoeken wat echt bij hun past. Zo bereiden wij in samenwerking met Summa, de leerlingen voor op het werk in de autobranche. 

Nefkens in de regio meet en greet Summa

​​

Pensioen Ger, Wim en Lucia

Nefkens heeft afscheid genomen van Wim, Ger en Lucia die mogen gaan genieten van hun welverdiend pensioen.

Wim heeft de afgelopen 47 jaar met plezier bij Nefkens gewerkt en heeft daarbij alle kanten van het aftersales vak mogen vertegenwoordigen.
Ger heeft zich de afgelopen 9 jaar met veel plezier ingezet voor de klant die opzoek was naar een jong gebruikte occasion bij Nekfens.
Lucia heeft zich de afgelopen 20 jaar met veel plezier bezig gehouden met het tip top in orde houden van de vestiging in Nieuwegein.

Wij wensen onze Win, Ger en Lucia dan ook heel veel geluk en plezier met hun vrije tijd en bedankten hen voor de leuke jaren, goede inzet en vooral de fijne omgang.


​​

Nefkens & De Nacht Van Weesp

In de nacht van 14 op 15 mei 2022 heeft Nefkens, als sponsor meegereden met de 49 e editie van De Nacht van Weesp. De ‘Nacht van Weesp’ wordt jaarlijks georganiseerd door de Autosportvereniging De Vechtstreek. Tijdens deze editie reed Nefkens mee met 3 iconische Peugeots:

- Peugeot 405
- Peugeot 504 Coupé
- De nieuwe Peugeot 308


De Nacht Van Weesp

Nekfens in de regio nacht van weesp

​​

Dekkersnest

Speciale aflevering Dekkersnest

​Op dinsdag 10 mei werd het lange wachten beloond. Er stonden 5 nieuwe bedrijfsauto’s te wachten op de firma Dekkersnest uit Veendam. Samen met Nienke Dekkers van Dekkersnest en Henriëtte Brouwer van MKB lease hebben we de huidige bussen mogen vervangen voor nieuwe exemplaren. Deze zijn voorzien van alle gemakken, zoals navigatie, achteruitrijcamera, sidebars en een volledig lederen interieur. Ook de laadruimte is volledig afgetimmerd door onze monteurs.

Op de foto worden de sleutels overhandigd aan Nienke Dekkers en Sander van Dekkersnest door Henriëtte Brouwer van MKB Lease en Jeroen Spreeuwers van Nefkens Veendam​.


Nefkens Veendam


​​

Nefkens Visser Nijkerk

U leest het goed, Visser Automotive heet per heden Nefkens Visser Nijkerk. Nefkens Visser Nijkerk is trots op een verdere intensivering van de samenwerking met Nefkens, voor nu en in de toekomst.

Alles wat u van Visser Automotive gewend bent, blijft hetzelfde. Het enige wat er is veranderd is de naam en de nieuwe huisstijl. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs in onze vestiging in Nijkerk.


Nefkens Visser Nijkerk

Nefkens Visser Nijkerk

Een passie voor de Peugeot 205 CTi

Een trouwe klant van Nefkens Tilburg is aan een speciaal project begonnen. De eerste auto van deze klant was een Peugeot 205 CTi, waar hij helemaal verliefd op was. Nu, jaren later heeft deze klant een Peugeot 205 CTi in handen weten te krijgen. Het bijzondere aan deze Peugeot 205 CTi is dat deze auto compleet is vernieuwd; de carrosserie, het dak, de bekleding, de motor, ophanging en zelfs de stickers in het motorcompartiment. Echt alles is nieuw.


Nefkens Tilburg​​

Zo vader, zo zoon

De zoon van Riny Dekker (aftersales Den Bosch) is gaan rijden met zijn nieuwe Peugeot E-2008 GT. De mooie Peugeot 308 op de foto heeft hij destijds ook nieuw gekocht bij deze vestiging. 

Nefkens wenst de zoon van Riny veel veilige kilometers toe!

Nefkens Den Bosch​

Zo vader zo zoon peugeot 2008 gt

​​

Verbouwing Nefkens Bunnik is afgerond

Onze vestiging in Bunnik is volledig vernieuwd en het interieur heeft een make-over gehad naar onze nieuwe huisstijl. Ook is er gewerkt aan verdere verduurzaming van de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld door de afvalstromen nog beter te scheiden en installatie van zeer zuinige led-lampen.

Nefkens Bunnik viert de heropening met een speciale heropeningsactie. Deze actie is te vinden op de vestigingspagina van Nefkens Bunnik. Wij ontvangen u graag in onze volledig vernieuwde showroom en werkplaatsreceptie.

Naar vestigingspagina


Maak werkplaatsafspraakEen sportieve samenwerking

De spelers en speelsters van de eerste teams van de Amersfoortse Mixed Hockey Club (AMHC) zijn het seizoen goed begonnen met een aantal blitse Peugeot 108 modellen. Het begin van dit seizoen was tevens ook de kick-off van een sportieve samenwerking tussen AMHC, MKB Lease en Lease'M private lease.

Nefkens heeft 5 hagelnieuwe Peugeots 108 afgeleverd aan AMCH, waar de spelers de komende 5 jaar volop van kunnen genieten.

Presentatie bij winkelcentrum Heyhoef Tilburg

Nefkens is nu enige tijd als hoofdsponsor verbonden aan winkelcentrum Heyhoef. We willen hiermee de verbondenheid met onze eigen regio en plaatselijke activiteiten onderstrepen.

Omdat we ook graag de aankleding in stijl verzorgen, waren onlangs een aantal van onze mooie modellen te zien bij het winkelcentrum.

Nieuwe Peugeot 208 voor Autorijschool Kor Tissen uit Siebengewald

Rijschoolauto's moeten aan speciale voorwaarden voldoen. Dat geldt niet alleen voor de extra set pedalen voor de instructeur. Ook de bijrijdersstoel moet extra comfortabel zijn, aangezien dat de vaste werkplek is van de instructeur.

Nefkens Den Bosch mocht Autorijschool Kor Tissen voorzien van een mooie Peugeot 208 voorzien van een luxueuze, in hoogte verstelbare stoel. Hiermee kan Kor de toekomstige automobilisten perfect opleiden. We wensen Kor en zijn leerlingen vele veilige (oefen)kilometers met deze prachtige auto!


Peugeots 208 in onze voorraad

Peugeot 208 rijschool Kor Tissen


Bij Nefkens Groningen, Assen en Veendam bent u aan het juiste adres!

Welkom bij Nefkens! Om u een indruk te geven van onze diensten bij de vestigingen in Groningen, Assen en Veendam is er nu een nieuwe video.

Maak kennis met onze vakkundige collega's die u verder helpen bij aanschaf van een auto en bij onderhoud, reparatie en schadeherstel. Wij helpen u graag vooruit!


Zoek een vestiging bij u in de buurt

Nefkens Uden viert feest

Hiep hiep hoera! We vieren nu dat we 4 jaar in Uden gevestigd zijn.

Wie jarig is trakteert...! Kom langs, want het gebak staat klaar. Bovendien hebben we diverse leuke kortingsacties. Neem even een kijkje!


Bekijk verjaardagsacties

Team Nefkens Tilburg
Ons verkoopteam met v.l.n.r. Kevin van de Wiel, Jos Huijsmans, Barend Geerts, Leon van Hamont, Gerben van Noort

Nefkens Tilburg stelt voor...

...Het vernieuwde team van verkoopadviseurs! Bent u op zoek naar een geweldige nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto? Dan bent u bij deze heren aan het goede adres.

U bent van harte welkom aan de Kraaivenstraat 26 op industrieterrein Kraaiven. Zien we u binnenkort?


Contactgegevens Nefkens Tilburg

Drie nieuwe Peugeots Partner voor Aannemingsbedrijf J. den Boer

Onze collega Remco Fijneman van Nefkens Den Bosch had de eer om 3 sleutels te mogen overhandigen aan Ton Kuijs. Hij is bedrijfsleider bij Aannemingsbedrijf J. den Boer uit Lienden.

Dit bedrijf is sterk in grond-, weg- en waterbouw en verzorgt transport van bouw- en afvalstoffen.

De nieuwe Peugeots Partner hebben naar wens van dit bedrijf een speciale rode kleur. We wensen jullie veel mooie klussen met deze prachtige bedrijfswagens!


Meer over Peugeot Partner

Peugeots Partner voor Aannemingsbedrijf J. den Boer en Remco Fijneman van Nefkens Den Bosch
Verkoopadviseur Remco Fijneman en Ton Kuijs van Aannemingsbedrijf J. den Boer
Nefkens Abdel Metalsi verkoopmedewerker binnendienst fleetsales
Abdel Metalsi, verkoopmedewerker binnendienst Fleetsales

Abdel Metalsi zorgt voor versterking binnendienst Fleetsales

In september is onze nieuwe collega Abdel Metalsi gestart als verkoopmedewerker bij de binnendienst Fleetsales. Hij zorgt ervoor dat zakelijke klanten zonder problemen van hun auto kunnen genieten.

Abdel is 27 jaar oud, heeft Bosnische roots en was voorheen profvoetballer.

Welkom bij Nefkens, Abdel!


Meer over Nefkens Fleetsales voor de zakelijke markt

Joris Maes gestart als accountmanager Fleetsales

Graag introduceren we nieuwe collega Joris Maes. Joris werkt al geruime tijd in de autobranche als accountmanager.

Als accountmanager Fleetsales helpt hij vanaf nu zakelijke klanten in de regio Utrecht met hun mobiliteitsvragen. Kan Joris u ergens mee helpen? Neem gerust contact op!


Neem contact op met Nefkens Utrecht fleetsales

Nefkens accountmanager Fleetsales Joris Maes
Manager Bedrijfswagens Kasper Stikkelorum en Accountmanager Fleetsales Joris Maes

​​

VAN Jorn x Nefkens Peugeot campers

Kamperen is ongekend populair. Sinds kort heeft Nefkens de handen ineengeslagen met VAN Jorn, een ambitieuze start-up uit Groningen.

VAN Jorn tovert onze Peugeot Boxers om tot tijdloze, flexibel in te delen en hoogwaardige campers. Bent u benieuwd hoe ze eruit zien? Dan kunt u de campers zelf ervaren in onze showrooms in Groningen en Den Bosch.

Komt u proefzitten of proefliggen?


Meer foto's & info

Nieuwe Peugeot Boxer voor schildersbedrijf B. van Schijndel uit Udenhout

We danken de heer Bert van Schijndel van het gelijknamige schildersbedrijf voor de aanschaf van deze geweldige Peugeot Boxer bij Nefkens Den Bosch! We wensen u mooie klussen en heel veel comfortabele kilometers met uw nieuwe bedrijfswagen!

Nefkens aflevering schildersbedrijf Bert van Schijndel
Nefkens Moeskops aflevering

Nieuw wagenpark voor Moeskops' Bouwbedrijf

Wat een prachtige Peugeot Boxers voor Moeskops' Bouwbedrijf uit Bergeijk. Vanwege het intensieve gebruik en het grote werkgebied koos dit bouwbedrijf voor de Peugeot Boxer bestelwagen met open laadbak.

Deze bedrijfswagens zijn voorzien van de zogenaamde 'Grip'-uitrusting. Door de specifieke wielophanging, extra bodemvrijheid en bescherming van de carterpan (bij het motorblok) zijn deze auto's specifiek toegerust op het gebruik door Moeskops. Verder komt de zeer complete uitrusting inclusief navigatie goed van pas tijdens de klussen.


Nefkens Moeskops aflevering

Ook bestelde Moeskops 5 nieuwe Peugeot Partners en een Peugeot 108 besteld. De veelzijdigheid, stoere uitstraling en het prettige interieur inclusief opties gaven de doorslag.

Onze vestiging in Valkenswaard had de eer deze wagens af te mogen leveren in Bergeijk. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen! Heel veel rijplezier voor alle medewerkers!

Nefkens Moeskops aflevering
Nefkens Moeskops aflevering
Nefkens Eindhoven Raf Nazari
Raf Nazari

Raf Nazari en Kevin van de Wiel gestart als verkoopadviseur

In onze vestiging in Tilburg is het team uitgebreid met Kevin van de Wiel. In onze Eindhovense vestiging versterkt Raf Nazari het team. Vanuit hun functie als verkoopadviseur zullen zij u te woord staan en verder helpen in de showroom.

Kevin is 23 jaar en woont zelf ook in Tilburg. Als hobby is Kevin graag met auto's bezig. Ook tijd doorbrengen met vrienden en uitgaan doet hij graag.

Raf is 48 jaar, heeft Perzische roots en heeft jarenlange ervaring in de autobranche.

Welkom allebei!


Nefkens Tilburg nieuwe verkoopadviseur Kevin van de Wiel
Kevin van de Wiel
Nefkens Veendam Gamma taxatie

Op locatie bij Gamma Veendam

Op maandag 28 juni waren wij te vinden bij Gamma in Veendam met een speciale actie voor bedrijfswagenrijders.

Klanten van dit Gamma-filiaal konden hun (bedrijfs)auto gratis bij ons laten taxeren terwijl zij hun klusaankopen deden. Deze klanten kregen snel een scherp taxatiebedrag en advies over de best passende (bedrijfs)auto.

Wilt u ook een gratis taxatie, advies over uw bedrijfswagen of een update over onze acties? Laat het ons even weten!

Onze bedrijfswagens

Nefkens Veendam Gamma taxatie

Nieuwe Accountmanager Fleetsales: Patrick Schipper

Per 1 juli komt onze nieuwe collega Patrick in dienst als aanspreekpunt voor de zakelijke markt vanuit Den Bosch. Hij stelt zichzelf voor:

"Ik start binnenkort met veel enthousiasme als Accountmanager Fleetsales! Ik ben 42 jaar en woon samen met mijn vriendin en bonusdochter in Oosterhout. Mijn hobby’s matchen goed met het bourgondische Den Bosch. Ik ga graag een hapje eten/borrelen op het terras of naar een leuk feestje. Om dat bourgondische een beetje te compenseren haal ik ook veel energie uit het regelmatig fitnessen en squashen.

Ruimschoots ervaring in automotive

Vanwege mijn passie voor automotive, intensief klantcontact en sales heb ik in het recente verleden mezelf op dit gebied kunnen ontwikkelen bij diverse automotivebedrijven. Bij deze bedrijven heb ik diverse functies mogen uitoefenen en ben ik doorgegroeid naar Accountmanager Zakelijke Mobiliteit (Fleetsales/Leasing).

Mobiliteit die past bij uw wensen en behoeften

Partnership in een samenwerking met mijn klanten is mijn uitgangspunt! Ik ga graag met u in gesprek en kruip in de huid van uw bedrijf. Hierdoor ben ik in staat u een oplossing op het gebied van mobiliteit te bieden die past bij uw wensen en behoeften! Maatwerk is voor mij de standaard! Of het nu gaat om operational lease, financial lease, koop, onderhoud of elektrificatie en duurzaamheid. Ik voorzie u graag op een prettige wijze van een deskundig advies met altijd toegevoegde waarde!

Ik stel altijd het klantbelang voorop waardoor lange termijnrelaties het logische en ook gewenste gevolg zijn. Daarbij denk ik altijd in mogelijkheden en ga graag zoveel mogelijk met ondernemers in gesprek om samen te bekijken op welke wijze we hun mobiliteit slimmer kunnen regelen.

Mijn favoriete Peugeot

Op dit moment is dat de Peugeot e-2008 SUV. Deze Peugeot combineert naar mijn mening de power van een elektrische auto in combinatie met het comfort van een SUV en een stoer interieur!

Het lijkt me leuk u snel te spreken. Laat u verrassen door mijn bevlogen aanpak en de vele mogelijkheden op het gebied van mobiliteit. Een duurzame en prettige samenwerking, daar sta ik voor!".


Neem contact op met Nefkens Den Bosch fleetsales

Nefkens juicht voor Oranje!

Hup leeuwen van Oranje! Ook Nefkens staat achter jullie!

In diverse vestigingen loopt er een actie met een 'oranje tintje'. En in alle vestigingen kunt u een oranje leeuw afhalen bij de servicebalie. Met deze sticker brengt u het logo op uw Peugeot in Oranje-sferen!

Zoek vestiging in de buurt

Nefkens steunt Oranje
Nefkens staat achter Oranje Peugeot 2008 SUV
Nefkens staat achter Oranje
Nefkens oranje leeuw logo

Nefkens Tilburg hoofdsponsor winkelcentrum Heyhoef
Voorzitter Berry Naber en secretaris William Timmers van winkelcentrum Heyhoef en collega Henry van Ham bezegelen de samenwerking

Nefkens Tilburg nieuwe hoofdsponsor van winkelcentrum Heyhoef

Met trots kondigen we aan dat onze Tilburgse vestiging hoofdsponsor is van winkelcentrum Heyhoef. Onze collega Henry van Ham, directeur van de vestiging, geeft aan dat Nefkens hiermee de verbondenheid met de regio wil benadrukken.

En niet minder belangrijk: "We steken daarnaast graag de lokale ondernemers een hart onder de riem. In de huidige moeilijke omstandigheden moeten we met z'n allen de schouders eronder zetten. We verbinden ons voor minstens 5 jaar aan het winkelcentrum waarbij we zullen zorgen voor de aankleding van het winkelcentrum en leuke acties voor de klanten. Volgend jaar viert Winkelcentrum Heyhoef zijn 25-jarig bestaan. Reken maar dat we dan iets enorm leuks voor de klanten in petto hebben!".

Lees meer via de website van winkelcentrum Heyhoef.

Nieuw wagenpark voor Van der Velde Interieurmontage

Een prachtig nieuw wagenpark voor Van der Velde interieurmontage uit Grootegast! Dit familiebedrijf maakt maatwerkinrichting voor het interieur, zoals kasten en keukens.

Onze verkoopadviseur Erik Posthouwer van Nefkens Assen (samen met oud-collega Erik Drent van debesteleasedeal) had de eer deze 5 mooie Peugeots Expert en Peugeot Boxer af te leveren aan de klant.

We danken Van der Velde voor het vertrouwen. En wensen jullie vele mooie opdrachten waar jullie deze bestelbussen perfect bij kunnen gebruiken!

Nefkens Peugeot aflevering Van der Velde Boxer Expert
Een medewerker van Van der Velde en verkoopadviseur Erik Posthouwer bij de 6 nieuwe aanwinsten
Nefkens Valkenswaard team Peugeot Citroën Erkend Reparateur
Het team van Nefkens Valkenswaard viert dat deze vestiging inmiddels 1 jaar Erkend Reparateur is

Team Valkenswaard Citroën Erkend Reparateur viert 1-jarig bestaan

Onze vestiging in Valkenswaard is 1 jaar Citroën Erkend Reparateur. We zijn er trots op dat we het vakwerk van een merkspecialist mogen uitvoeren, voor de mooie merken Peugeot en Citroën.

Dat betekent dat we officieel fabrieksgereedschap en originele Citroën-onderdelen gebruiken. Daarmee behoudt u uw fabrieksgarantie. Daarbij bieden we een eerlijke prijs en transparantie met ons digitaal diagnoserapport. U houdt zo grip op uw onderhoudskosten.

Woont u in Valkenswaard of omgeving en heeft u onderhoud nodig aan uw Citroën? We zijn u graag van dienst!


Meer over Nefkens Citroën Erkend Reparateur


Mijn Eigenstroom.nl Nefkens Peugeot Boxer
De nieuwe Peugeot Boxer voor MijnEigenStroom.nl

Nieuwe Peugeot Boxer voor MijnEigenStroom.nl

MijnEigenStroom.nl uit Roosendaal nam deze maand een nieuwe Peugeot Boxer in ontvangst. Met deze riante bedrijfswagen kan de heer Kunnen op pad met hoogwaardige zonnepanelen. In de afgelopen 5 jaar bediende MijnEigenStroom.nl al meer dan 500 klanten met een totaal van bijna 18.000 zonnepanelen. Een goede zaak!

Wist u dat u ook uw elektrische auto kunt opladen met zonnepanelen? We wensen de heer Kunnen veel rijplezier en succes met het plaatsen van zonnepanelen!

Mijn Eigenstroom.nl Nefkens Peugeot Boxer
De nieuwe Peugeot Boxer voor MijnEigenStroom.nl

Familie Pullen maakte sneeuwvideo met nieuwe Peugeot 2008 SUV

Escape the ordinary! Dat is wat de familie Pullen uit Meppel deed. Zij reden in hun prachtige Peugeot 2008 SUV weg bij Nefkens Assen. De trotse eigenaren gingen direct op ontdekkingstocht, gewapend met een drone. Deze auto in combinatie met verse sneeuw, dat is toch een plaatje?!

Beste familie Pullen, bedankt voor jullie enthousiasme en het delen van deze prachtige film! We wensen jullie heel veel plezier met en in jullie Peugeot 2008 SUV!

Maar liefst 47 nieuwe Peugeot Partners voor Trustan Bouw

Trustan Bouw is lange tijd onze klant. We hadden de eer maar liefst 47 nieuwe Peugeots Partner te mogen leveren aan dit bouwbedrijf. Onze Accountmanager Fleetsales Guido Mulder verzorgde de aflevering van de Partners met trots. In de video ziet u de oranje Partners in de hoofdrol op het dak van vestiging Nefkens Utrecht.

Ontzorgen van de klant

Trustan Bouw noemt zichzelf 'renovatiebouwer'. Zij renoveren bestaande woningen met als onderscheidende kracht dat ze hun klanten 'ontzorgen'. Klanten geven hun huissleutel mee en kunnen erop vertrouwen dat Trustan de renovatie in goede banen leidt. Dat is een belangrijke overeenkomst met Nefkens. Wij 'ontzorgen' onze klanten ook.

Directeur Rob Nijhuis van Trustan Bouw voegt toe: "Wij bestellen nieuwe auto's bij jullie en rekenen erop dat deze geleverd worden volgens afspraak. En dat niet alleen. We moeten ook kunnen bouwen op goede service terwijl we op pad zijn, zoals bijvoorbeeld een tijdelijke vervanging van een auto tijdens onderhoud."

Hartelijk dank voor jullie vertrouwen, Trustan Bouw. Wij wensen jullie comfortabele kilometers en veel rijplezier!


​​

Nefkens Assen Theo Kruger 25 jaar in dienst
Theo Kruger, verkoopadviseur bij Nefkens Assen

Theo Kruger 25 jaar in dienst bij Nefkens

We feliciteren Theo Kruger, verkoopadviseur bij vestiging Assen, die maar liefst 25 jaar in dienst is bij Nefkens. Een heuglijk jubileum! Wij zijn er trots op dat hij zich al 25 jaar voor ons bedrijf inzet. Daarom zetten wij Theo graag in het zonnetje!

Theo krijgt energie van een goede service leveren aan klanten. Ook vindt hij het leuk om met z'n team samen te werken. Hij is dan ook blij dat we weer open zijn op afspraak en klanten in de showroom mag begroeten!

Wil jij ook werken bij Nefkens? Bekijk hier onze openstaande vacatures.


Nieuwe verkoopadviseur: Melle Kiers

Op 1 maart is ons team bij Nefkens Uden uitgebreid met collega Melle Kiers. Hij is 23 jaar er woont in Nijmegen. In 2019 heeft hij de opleiding Verkoopmanager mobiliteitsbranche in Apeldoorn afgerond. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig (fitness, hardlopen, mountainbike) en spreekt hij graag (af) met vrienden en familie. Welkom bij Nefkens, Melle!

Nu de showroom weer is geopend, kunt u Melle ontmoeten in onze Udense vestiging. Melle is junior verkoopadviseur en kan u bijstaan met advies over de auto's in onze voorraad en nieuw te bestellen auto's. Tot ziens in Uden!

Drukke tijden voor Jyve Koerier uit Borger

Bij Nefkens Veendam was het op 24 februari een klein beetje feest. Onze klant Jan Stavast, eigenaar van Jyve Koerier, nam een gloednieuwe Peugeot bedrijfswagen in gebruik. Jeroen Spreeuwers, vestigingsverantwoordelijke bij Nefkens Veendam had de eer de sleutels van een Peugeot Partner te mogen overhandigen.

Meer Peugeots in het wagenpark

In de komende maanden mogen we nog eens 8 Peugeot bedrijfswagens leveren aan Jyve Koerier. Eind maart worden er 2 Peugeots Expert toegevoegd aan het wagenpark en begin juni volgen nog 5 Peugeots Boxer.

Ook speciaal vervoer

In deze drukke tijden voor pakketbezorgers en koeriers is elke extra auto een welkome aanvulling. Inmiddels is het wagenpark van het bedrijf Jyve Koerier uitgegroeid tot 142 eenheden die 24 uur per dag door geheel Nederland pakketten halen en brengen. Ook in opdracht van grote transporteurs zoals DHL en PostNL. In sommige gevallen gaat het om speciaal vervoer, dan is de vracht bijvoorbeeld gekoeld of zeer waardevol. Ook verzorgt het bedrijf laboratoriumritten.

We zijn er trots op dat Jyve Koerier nu ook weer gekozen heeft voor de zekerheid van Peugeot en Nefkens. Wij wensen jullie veel veilige kilometers in deze nieuwe auto's!

Nefkens Tilburg Magnolia Bloemen koos voor de Peugeot Expert
Jos Huijsmans van Nefkens Tilburg en Natasja & Patrick Leijten van Magnolia Bloemen

Een nieuwe bestelbus voor fleurige lading

Magnolia Bloemen koos een nieuwe Peugeot Expert. Een ideale match voor deze kleurrijke bloemenwinkel omdat deze bestelbus stijlvol, ruim, praktisch en zuinig is. Jos Huijsmans van Nefkens Tilburg leverde deze week de bedrijfswagen aan zijn nieuwe eigenaren.

Magnolia Bloemen is gevestigd aan de Leharstraat in Tilburg. Al sinds 1981 kunt u bij deze mooie, ruime bloemenzaak terecht voor een prachtige bos bloemen, bloemstukken in vele stijlen en originele cadeauversieringen.

Uitbreiding wagenpark STK Stravers Torenkranen uit Veghel

Nog geen maand geleden lag er een dik pak sneeuw. In die koude periode mochten we STK Stravers Torenkranen uit Veghel voorzien van wel 8 nieuwe Peugeots Partner. Dit leverde met de witte sneeuwdeken als ondergrond een mooi plaatje op bij Nefkens Uden.

Diensten op hoog niveau

Stravers is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van torenkranen in binnen- en buitenland. Zo levert Stravers bijvoorbeeld de kranen voor de bouw van wel 57 tanks voor een tankterminal op de Maasvlakte bij Rotterdam. Dat zijn dus diensten op hoog niveau!

Stravers, hartelijk dank voor deze order en het vertrouwen in ons. We hopen dat jullie veel profijt hebben van deze mooie bedrijfsauto's!

Nieuwe Peugeot Partner voor OTL Nederland

Op de foto ziet u Danny Swarts van OTL Nederland en Remco Fijneman, verkoopadviseur bij Nefkens Den Bosch. Meneer Swarts reed weg in een nieuwe Peugeot Partner, een compacte en geliefde bedrijfswagen.

Gespecialiseerd in verhelpen lekkages

OTL Nederland uit den Bosch is gespecialiseerd in het opsporen van allerlei soorten lekkages (dak, waterleiding, gasleiding, riolering, CV en vloer) en verhelpt deze zonder hakken en breken.

OTL, we hopen dat deze bedrijfswagen jullie goed van pas komt. We wensen jullie heel veel prettige ritten en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!