Nefkens op de Autosalon Parijs 2022

Onze trip naar Parijs

Op donderdagochtend 20 oktober 2022 reisde het marketingteam van Nefkens af naar Parijs voor een bezoek aan de Autosalon in Parijs. De Autosalon van Parijs, ook wel "Mondial de l'Automobile" is een grote internationale autobeurs dat elk jaar in oktober plaatsvindt. Op de Mondial de l'Automobile worden auto's van over de hele wereld met de rest wereld gedeeld. Verschillende merken, bekende en minderbekende, stadsauto's en luxe voertuigen, van super sportief tot 100% elektrisch tot waterstof aandrijvingen.

Tijdens deze beurs stonden een aantal nieuwe modellen van Stellantis te shinen op de beursvloer. Zo werden de nieuwe Peugeot 408, DS 3 E-Tense en DS 9 E-Tense op wonderlijke wijze tentoongesteld.De nieuwste modellen

Nieuwe Peugeot 408
De nieuwe Peugeot 408 was vanuit elk perspectief goed te zien in een glazen bol. Zo werd er een goed beeld geschetst van de bijzondere lijnen van deze gloednieuwe fastback. Op de Autosalon stond de nieuwe Peugeot 408 er in 4 verschillende kleuren en uitvoeringen.

Nieuwe DS 3 E-Tense
De nieuwe DS 3 E-Tense stond er met zijn nieuwe font en achterzijde krachtig bij. Deze nieuwe veranderingen heet ervoor gezorgd dat de nieuwe DS 3 een eigentijds design gekregen heeft. Met andere woorden: een efficiënte en hightech SUV.

DS 9 E-Tense Opéra Premiére
De DS 9 E-Tense: een juweel van raffinement. De DS 9 maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samenkomen. Op de Autosalon Parijs stond dit juweel er in een bijzondere kleur.

Autosalon Parijs nieuwe Peugeot 408
Nieuwe Peugeot 408

​​

Autosalon Parijs Peugeot concept car
Peugeot concept car
Autosalon Parijs DS E-Tense Performance
DS E-Tense Performance