Nefkens Uden is nu ook Citroën Erkend reparateur!​

Laatste update: 20 december 2022

Officieel merkonderhoud

Naast onze vestigingen in Hilversum en Valkenswaard is Nefkens Uden sinds kort niet alleen Peugeot Dealer maar ook Citroën Erkend Reparateur. Dat houdt in dat we vanaf 1 januari 2023 het officiële merkonderhoud volgens de richtlijnen van het merk uitvoeren.

Citroën erkent alle door ons uitgevoerde werkzaamheden, zoals APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Dit is belangrijk voor het behoud van uw fabrieksgarantie. We leveren daarbij het vakwerk van de merkspecialist. Wij werken met fabrieksgereedschap en originele Citroën-onderdelen. Naast een eerlijke prijs bieden wij transparantie met ons digitaal diagnoserapport.

Bij Nefkens is uw Citroën aan het juiste adres. Want met Garantie, Reparatie, Inspectie en Periodiek onderhoud houden wij GRIP op de onderhoudskosten van uw Citroën.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in onderhoud aan uw Peugeot en Citroën. Aan de hand van ons digitaal diagnoserapport bepaalt u in overleg met ons welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren. Hiermee heeft u inzicht en kunt u op een doordachte manier kiezen voor verder onderhoud, benodigde reparaties en/of schadeherstel. Onze professionele monteurs zijn opgeleid door de fabrikant en zijn rijk aan kennis en ervaring.

Wij begrijpen dat niemand te veel wil betalen voor een autoreparatie. Daarom hanteren wij scherpe tarieven en kunt u rekenen op uitstekende service, kwaliteit en garanties. Voor een onderhoudsbeurt helpen wij u graag verder na het maken van een afspraak. Voor kleine, spoedeisende reparaties hoeft u geen afspraak te maken. Hiermee kunt u direct langskomen. Wij inventariseren dan ter plekke wat het defect is en plannen de reparatie in.

Heeft uw auto onze hulp nodig?

PLAN EEN AFSPRAAK IN ONZE WERKPLAATS

citroen


nefkens uden vestiging

Kom bij ons langs

Onze vertrouwde gezichten helpen u graag verder.

Nijverheidsstraat 2
5405 AJ Uden
T0413 343 335

Openingstijden werkplaats:

Maandag
08:00 - 16:45
Dinsdag 08:00 - 16:45
Woensdag 08:00 - 16:45
Donderdag 08:00 - 16:45
Vrijdag 08:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact Nefkens Uden