1 mei 2021

Nefkens Valkenswaard is nu 1 jaar Citroën Erkend Reparateur

Onze vestiging in Valkenswaard is 1 jaar Citroën Erkend Reparateur. Dat betekent dat we het officiële merkonderhoud volgens de strenge richtlijnen van het merk uitvoeren.

Citroën erkent alle door ons uitgevoerde werkzaamheden, zoals APK, onderhoud, reparatie en schadeherstel. Dit is belangrijk voor het behoud van uw fabrieksgarantie. We leveren daarbij (in tegenstelling tot universele garages) het vakwerk van de merkspecialist. Wij werken met fabrieksgereedschap en originele Citroën-onderdelen. Naast een eerlijke prijs bieden wij transparantie met ons digitaal diagnoserapport.

Daarbij passen wij onze unieke GRIP-werkwijze toe: met Garantie, Reparaties, Inspectie en Periodiek onderhoud houdt u grip op uw onderhoudskosten.

Plan een afspraak in onze werkplaats


Nefkens Valkenswaard 1 jaar Citroën Erkend Reparateur


Ook 60 mooie nieuwe en gebruikte auto's in onze showroom

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor merkonderhoud. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of mooie occasion kunt u bij Nefkens Valkenswaard terecht. in de showroom staan zo'n 60 auto's van diverse merken (Peugeot, Toyota, DS) voor u gepresenteerd. Speciaal voor Citroën-liefhebbers hebben wij 15 mooie Citroëns op voorraad.

U bent dus ook welkom voor een proefrit! Graag tot ziens bij Nefkens Valkenswaard!

Heeft u vragen over onze auto's of service? We zijn u graag snel van dienst met een antwoord.

Neem contact met ons op


Kijk in onze showroom