Overname Nefkens Noord door Hedin Automotive

Graag informeren wij u dat de activiteiten van Nefkens Assen, Groningen en Veendam per 3 april 2023 worden overgenomen door Hedin Automotive. De reden voor deze overdracht komt voort uit de herstructurering van het dealernetwerk door het moederbedrijf van Peugeot, Stellantis.

We willen u graag bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en waarderen uw loyaliteit en vertrouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat u in Hedin Automotive een nieuwe betrouwbare partner heeft en zijn blij dat zij de partij zijn die onze activiteiten zullen doorzetten. We zullen nauw samenwerken met Hedin Automotive om een soepele overgang te garanderen en hebben het volste vertrouwen dat zij als ervaren partner aan al uw mobiliteitsbehoeften zullen blijven voldoen.Wat verandert er voor u?

Voor de vestigingen Assen en Veendam zal er behalve een naamswijziging niets voor u veranderen.

De vestiging Groningen zal naast een naamswijziging ook een nieuwe locatie krijgen. Vanaf 3 april kunt u voor al uw vragen inzake uw Peugeot (zowel verkoop als werkplaats) terecht bij Hedin Automotive te Groningen, gevestigd aan de Rostockweg 12.

De services die u van Nefkens gewend bent worden door Hedin uiteraard gewoon voortgezet en de voor u vertrouwde gezichten gaan allemaal mee.

Contact

Nogmaals hartelijk dank voor al uw vertrouwen in Nefkens en wij wensen u het allerbeste. Wij rekenen erop u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u naar aanleiding van deze pagina nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.

U ontvangt binnenkort de eerste communicatie vanuit Hedin Automotive. Indien u al contact op wilt nemen, is dat mogelijk via: Serge Verhoef, Brandmanager Sales Noord-Nederland, serge.verhoef@hedinautomotive.nl.“Uw gegevens zullen wij verstrekken aan Hedin Automotive 5O B.V. voor het voortzetten van de dienstverlening aan u en het voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Meer informatie over uw rechten vanuit de AVG en hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring