Nieuwste Peugeot plug-in hybrides

8 januari 2020

Unboring the future

Nieuw binnen bij Nefkens: de nieuwste generatie Peugeot plug-in hybride uitvoeringen van de Peugeot 3008 SUV, 508 en 508 SW. Deze topmodellen combineren een benzine- en elektromotor voor ongeëvenaard rijplezier.

HYBRID techniek

De Peugeot 3008 en de nieuwe Peugeot 508 en 508 SW met plug-in hybride aandrijflijn combineren een efficiënte elektromotor met een krachtige benzinemotor. U kiest zelf hoe u rijdt: volledig elektrisch, zonder CO2-uitstoot, tot 50 km. Of met de combinatie van elektro- en verbrandingsmotor voor een lagere impact op het milieu.

Binnen het hybride-gamma heeft u verscheidene opties zoals vierwielaandrijving of voorwielaandrijving, 225 pk of 300 pk en diverse rijstanden waaronder 'CO2 uitstootvrij'.

Elke rijstand biedt specifieke voordelen en een eigen rijbeleving:

 • 100% elektrisch en stil rijden in de ZERO EMISSION-modus
 • krachtig rijden in de SPORT-modus
 • veelzijdig rijden in de HYBRID-modus
 • optimale grip met rijden in de 4WD-modus (Peugeot 3008 HYBRID4)
 • hybride rijden met het comfort van de elektrisch gestuurde vering in de COMFORT-modus (Peugeot 508 HYBRID)
 • Nefkens Peugeot plug-in hybride 3008 508 SW

  Peugeot 3008 HYBRID en HYBRID4

  De Peugeot 3008 SUV is leverbaar met hybride tweewielaandrijving (HYBRID) en 225 pk vermogen en hybride vierwielaandrijving (HYBRID4).

  De Peugeot 3008 SUV met krachtige HYBRID4 aandrijving heeft meer power dan welke in serie gemaakte Peugeot ook. Door de vierwielaandrijving levert dit topmodel een gecombineerd vermogen van 300 pk. De krachtige HYBRID4 aandrijving geeft extra grip op slecht begaanbaar terrein. Ondanks zijn indrukwekkende vermogen en vierwielaandrijving behoort dit model qua CO2-uitstoot tot de best scorende auto’s op de markt.

  De vierwielaangedreven Peugeot 3008 SUV combineert een PureTech benzinemotor met 200 pk met twee elektromotoren met 110 pk vermogen waarmee de versnelling van 0 naar 100 km/u binnen 6.5 seconden is gemaakt. In de volledig elektrische modus (ZEV) geeft de elektrische accu een bereik tot wel 50 km (WLTP).

  De Peugeot 3008 GT HYBRID4 GT is de meest rijk uitgeruste uitvoering. Hiermee komt u uiterst stijlvol voor de dag: deze is uitgevoerd met hoogwaardige alcantara bekleding en exclusieve eikenhouten sierpanelen. Daarnaast is dit model standaard voorzien van de rijhulpsystemen adaptieve cruise control met Stop & Go-functie en Lane Positioning Assist voor extra rijcomfort.

  Bekijk de Peugeot 3008 SUV

  Peugeot 508 en 508 SW HYBRID

  De nieuwe Peugeot 508 HYBRID en 508 SW HYBRID combineren een PureTech-benzinemotor van 180 pk met een elektromotor van 110 pk. Deze modellen beschikken over voorwielaandrijving.

  De batterij met een capaciteit van 11,8 kWh zorgt voor een actieradius van 40 km (WLTP) in de 100% elektrische rijmodus. De zeer efficiënte hybride aandrijflijn van de nieuwe Peugeot 508 en 508 SW maakt een zeer lage total cost of ownership (TCO) mogelijk. De CO2 uitstoot van minder dan 49 g/km (WLTP standaard) is een van de laagste van de markt.

  De Peugeot 508 (SW) is leverbaar in een van de volgende uitvoeringen: Allure, Allure Business, sportieve GT Line en de zeer luxe uitgeruste GT.

  Makkelijk en snel opladen

  De elektrische batterij van de nieuwe plug-in hybride modellen is makkelijk op te laden:

 • Via een wallbox binnen 1 uur en 45 minuten (6,6 kW, 32 A).
 • Met een Green’up contactdoos met een hogere capaciteit binnen 4 uur (3,3 kW, 14 A).
 • Via een normaal stopcontact in 8 uur (3,3 kW, 8 A).
 • Zakelijk rijden

  Bent u op zoek naar een nieuwe auto van de zaak?

  De nieuwe hybride modellen zijn leverbaar in de speciaal rijk uitgeruste Peugeot Blue Lease-uitvoering. Ideaal en supercomfortabel voor zakelijke rijders. U rijdt al een plug-in hybride vanaf 304 euro netto bijtelling per maand.

  Unboring the future

  Met de nieuwe HYBRID en HYBRID4 aandrijflijn brengt Peugeot een nieuwe vorm van efficiëntere mobiliteit die het beste van 2 werelden combineert. Komt u een van de nieuwste plug-in hybrides bij ons ervaren?