Update 8 april 2022

De nieuwste elektrische Peugeots voordelig zakelijk rijden

De Peugeot e-208, Peugeot e-2008 SUV en de Peugeot Partner Tepee Electric zijn een uiterst aantrekkelijke keuze voor de zakelijke rijder.

Uw voordeel bestaat uit de combinatie van een scherp leasetarief, lage energiekosten en een gunstige bijtelling voor elektrisch rijden.

Bijtelling

Onze 100% elektrische modellen zijn voordelig qua bijtelling:

  • De e-208 Active Pack-rijder betaalt slechts 146,- bijtelling per maand. Bij het vergelijkbare benzinemodel is dit 164,- per maand.
  • De e-2008 Active heeft een bijtelling van 179,- per maand. Bij de benzineversie van ditzelfde model is dat 199,- (o.b.v. 37.10% loonbelasting).

8 april 2022

De nieuwste Peugeot's voordelig zakelijk rijden

De Peugeot e-208, Peugeot e-2008 SUV en de Peugeot Partner Tepee Electric zijn een uiterst aantrekkelijke keuze voor de zakelijke rijder.

Voor de leaserijder

De bijtelling voor een 100% elektrische Peugeot bedraagt in 2022 slechts 16%. Dit betekent dat de berijder voor een laag bedrag zijn auto ook privé kan gebruiken.

De Peugeot e-208 hatchback is leverbaar vanaf 146 euro netto bijtelling per maand. De Peugeot e-2008 SUV is er vanaf 179 euro netto bijtelling per maand. De Peugeot Partner Electric is leverbaar vanaf 146 euro netto bijtelling per maand.*

* Bij berekening van de 16% bijtelling over de cataloguswaarde is uitgegaan van een belastbaar inkomen tot 68.507 euro met een belastingpercentage van 37,35%. De 16%-bijtelling geldt voor elektrische auto's met een catalogusprijs tot €35.000. Daarboven geldt 22% bijtelling.


Voor de werkgever of ondernemer

Ook voor de werkgever of ondernemer is een elektrische Peugeot een goede keuze. We zetten graag 7 goede redenen op een rijtje:

1. Relatief lage kosten van stroom versus benzine of diesel.

2. Milieuvriendelijk rijden met een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer .

Bij Nefkens zijn verschillende leasevormen mogelijk, zoals financial lease, operational lease en shortlease. In het geval van financial lease:

3. Substantieel lagere onderhoudskosten vergeleken met een brandstofauto.

4. U betaalt geen aanschafbelasting BPM.

5. U betaalt geen motorrijtuigenbelasting MRB (ook wel wegenbelasting genoemd).

6. Ondernemers besparen geld door gebruik te maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Deze bieden belastingvoordeel bij aanschaf en gebruik van milieuvriendelijke producten, zoals een elektrische auto en laadpaal.

7. U kunt profiteren van lokale regelingen en milieusubsidies voor eigenaren en berijders van elektrische auto’s.

Tip: via de EV app (Google Play & App Store) vindt u eenvoudig meer informatie over subsidies en andere financiële voordelen van het elektrisch rijden.


Zelf elektrisch rijden ervaren?

De Peugeot e-208 hatchback en Peugeot Partner Tepee Electric hebben wij op voorraad. Heeft u interesse in een van deze modellen? We zetten ze graag klaar voor een proefrit!


Meer weten?

Bekijk hieronder onze volledig elektrische modellen. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de actieradius, laadoplossingen of de uitrusting van de auto's? Of kunnen we u helpen met het uitrekenen van uw bijtelling?

Kom dan even langs bij een van onze vestigingen. Of stel uw vraag direct via de knop hieronder.

Onze 100% elektrische modellen

Peugeot e-208

De Peugeot e-208 is krachtig en sportief. Dit model wordt gekenmerkt door een expressieve voorkant met kenmerkende lichtsignatuur. De zijkant is gestroomlijnd met glanzend zwarte sierlijsten. Afhankelijk van de uitvoering is de Peugeot e-208 uitgerust met sportieve, aerodynamische 15, 16 of 17 inch velgen. Aan de dynamische achterzijde ziet u de karakteristieke achterlichten die de klauwen van de Peugeot-leeuw symboliseren.

De Peugeot e-208 is uitgerust met intuïtieve Peugeot i-Cockpit bestaande uit compact stuur, elegant uitgevoerd instrumentenpaneel en een groot touchscreen met pianotoetsen.

De krachtige elektromotor heeft een vermogen van 100 kW/h (136 pk) en is verbonden aan een automaat voor ongekend rijcomfort. Door de hoge koppel van 260 Nm (draaikracht van de motor) kunt u bijzonder snel optrekken. Verder kunt u kiezen uit verschillende standen (zoals de eco-modus) en is regeneratief remmen (de accu opladen door het remmen) mogelijk.

U laadt de 50 kWh accu via snelladen voor 80% laden binnen 30 minuten. Thuis, bij het werk of bij een publiek laadpunt laadt u de auto volledig op binnen iets meer dan 5 uur. Een volle batterij staat garant voor een actieradius van 340 kilometer.

Voor uw comfort kan de Peugeot e-208 worden uitgerust met diverse rijhulpsystemen zoals Actieve Dodehoekbewaking, Active Safety Brake en Active Lane Departure Warning System.


Peugeot e-2008 SUV

Krachtig en expressief, dat is de Peugeot 2008 SUV. Met deze SUV kunt u voor de dag komen. Door de expressieve lichtsignatuur en de vlak liggende motorkap heeft de Peugeot 2008 SUV een stoer voorkomen. Hoogwaardig uitgevoerde sierlijsten, aerodynamische velgen en gestroomlijnde vlakken geven dit model ook aan de zijkant een geheel eigen karakter. Aan de achterkant herkent u de nieuwste designstijl van Peugeot. Met zijn 'brede heupen', led-achterlichten met 'klauwafdrukken' en sierlijke achterspoiler is de Peugeot 2008 SUV een plaatje om te zien.

Stapt u in de Peugeot 2008 SUV dan ervaart u de i-Cockpit 3D: het digitaal instrumentenpaneel heeft een bijzonder 3D-effect. Bovendien beschikt u als chauffeur over alle bediengemak via een 7 of 10 inch HD-touchscreen met handige pianotoetsen.

De elektrische motor beschikt over een vermogen van 136 pk (100 kW/h) en maximale koppel van 260 Nm (draaikracht van de motor). Door deze combinatie heeft u constant aanzienlijke trekkracht zonder veel motorgeluid of trillingen.

De accu van de Peugeot 2008 SUV is eenvoudig en snel op te laden. Via een openbare snellader kunt u tot 80% opladen in een half uur. Met een wallbox (laadplek thuis of bij kantoor) duurt dit ongeveer 5 uur. U heeft een actieradius tot wel 310 kilometer met een volle batterij.

De Peugeot 2008 SUV is standaard uitgerust met cruise control, 7 inch touchscreen met 3D navigatie, parkeerhulp achter en Keyless Start. Voor nog meer comfort kunt u uw Peugeot 2008 SUV upgraden met diverse rijhulpsystemen. Rust uw auto bijvoorbeeld uit met Drive Assist Plus (semi-autonoom rijden), Active Cruise Control Stop&Go of Lane Positioning Assist voor nog meer rijgemak.


Peugeot Partner Tepee Electric

Door zijn ongekende ruimte en flexibiliteit is de Partner Tepee Electric een zeer praktische MPV. Deze elektrische Partner Tepee biedt plaats aan vijf personen. Dit model heeft een robuust voorkomen door de verticaal geplaatste grille en strak gelijnde bumper.

Het interieur is flexibel in te delen door de drie stoelen achterin die individueel zijn neer te klappen of uit te nemen. Aan beide zijkanten is dit model voorzien van een schuifdeur. Het bagageruim biedt tot wel 3000 liter inhoud en is toegankelijk via een schuifdeur die optioneel is uit te rusten met een achterruit die u apart kunt openen. Het interieur van de Partner Tepee Electric is praktisch ingedeeld met een variëteit aan opbergmogelijkheden.

De Partner Tepee Electric is optioneel uit te rusten met een 7 inch HD-kleurentouchscreen, Android Auto en Apple Carplay, digitale radio en vele andere fijne opties.

De batterij van de Partner Tepee Electric voorziet u eenvoudig van stroom. U laadt de accu op voor 80% via snelladen in 30 minuten. Via een wallbox of laadpaal laadt u de accu volledig op in 7,5 uur. Een nachtje thuis aan de lader staat dus garant voor een volle accu. Eenmaal volgeladen heeft u een actieradius van 170 kilometer.

Optioneel is de Partner Tepee Electric uiteraard uit te voorzien van extra comfort. Denk bijvoorbeeld aan een handige parkeerhulp of achteruitrijcamera.